Τεχνολογίες

Acronis Cyber Infrastructure 4.0: Βελτιωμένη ασφάλεια και υψηλότερες επιδόσεις

Η Acronis, ένας μεγάλος παίκτης στην προστασία του κυβερνοχώρου, κυκλοφόρησε το Acronis Cyber Infrastructure 4.0, μια σημαντική νέα έκδοση για την ολοκληρωμένη λύση υποδομής cybersecurity που ορίζεται από λογισμικό. Με περισσότερες από 350 νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, η νέα έκδοση βοηθά τους συνεργάτες αλλά και  τους τελικούς χρήστες της Acronis να βελτιώσουν την απόδοση και τη διαχειρισιμότητα της υποδομής τους backup,  ενισχύοντας παράλληλα  την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων τους.

Με το 31% των εταιρειών να αναφέρουν καθημερινές κυβερνοεπιθέσεις και οι μισές (50%) τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, οι οργανισμοί μπορούν να αντιμετωπίσουν δαπανηρές διακοπές λειτουργίας και άμεσες οικονομικές απώλειες. Ωστόσο, πολλές ομάδες και τμήματα IT αλλά και πολλοί Managed Service Providers (MSPs) εξακολουθούν να βασίζονται σε διάφορες κλασικές λύσεις, οι οποίες είναι δαπανηρές, χρονοβόρες, και περίπλοκες στην υποστήριξή τους – με την έλλειψη μιας ολοκληρωμένης λύσης να μπορεί να αφήσει πολλά κενά στην άμυνα του οργανισμού.

Ως μια λύση που προσφέρει υψηλή επεκτασιμότητα, είναι οικονομικά αποδοτική, είναι πολλαπλών χρήσεων και προσφέρει και αποθήκευση των πολύτιμων δεδομένων για την προστασία στον κυβερνοχώρο, η Acronis Cyber Infrastructure αποτελεί ένα γρήγορο και καθολικό δομικό στοιχείο για οποιοδήποτε κέντρο δεδομένων σε διάφορα σημεία. Υποστηρίζει οποιοδήποτε καθιερωμένο hardware αλλά και διάφορους φόρτους εργασίας αποθήκευσης δεδομένων, αρχείων και αντικειμένων δικτύου που ορίζονται από υπολογιστικές δομές αλλά και λογισμικό.

“Δεδομένης της ταχύτητας των επιχειρήσεων σήμερα, οι οργανισμοί απαιτούν ασφάλεια, άμεση διαθεσιμότητα και αξιόπιστη απόδοση από τις υποδομές τους”, δήλωσε ο Serguei “SB” Beloussov, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Acronis. “Στην υλοποίηση του οράματός μας για ολοκληρωμένη προστασία στον κυβερνοχώρο, η χρήση του Acronis Cyber Infrastructure είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για πολλούς από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και γι’ αυτό και οι βελτιώσεις που έχουμε κάνει ως μέρος αυτής της ενημέρωσης είναι υψηλής ζωτικής σημασίας για τους όλους.”

Μεταξύ των αλλαγών που βελτιώνουν την απόδοση, η κωδικοποίηση διαγραφών βελτιώνει την απόδοση και τον λανθάνοντα χρόνο για υβριδική και flash tier αποθήκευση κατά 50%. Ομοίως, οι βελτιώσεις στη αποθήκευση δικτύου έχουν αυξήσει την απόδοση των φόρτων εργασίας πολλαπλών νημάτων – με τυχαίες αναγνώσεις έως και 40%.

 Τι νέο υπάρχει στο Acronis Cyber Infrastructure 4.0

Μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται στην νέα έκδοση είναι:

Βελτιωμένη διαχείριση

  • Η ευέλικτη επαναρύθμιση παραμέτρων του δικτύου είναι διαθέσιμη με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που επιτρέπει την αλλαγή στη ρύθμιση των παραμέτρων ρόλων δικτύου ή των διευθύνσεων IP στο cluster.
  • Προσαρμόστε το γεωγραφικό αντίγραφο S3 σε επίπεδο χρήστη/bucket.
  • Βελτιωμένη παρακολούθηση για υπηρεσίες S3 και NFS.
  • Ορίστε τα όρια αποθήκευσης για IOPS αλλά και το bandwidth για προστατευμένους φόρτους εργασίας και ασφαλή σταθερή απόδοση αποθήκευσης.

Αυξημένη διαθεσιμότητα

  • Αυξήστε τη διαθεσιμότητα δεδομένων διανέμοντας τα ασφαλή δεδομένα αποθήκευσης σε διάφορους τομείς που μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα: ένα computer room, γραμμή και rack. Ένας τομέας προβλήματος ορίζει ένα πεδίο εντός του οποίου οι υπηρεσίες ενδέχεται να πέσουν μαζί.

Ενίσχυση της ασφάλειας

  • Η διαχείριση της πρόσβασης στo γεωγραφικό αντίγραφο S3 είναι διαθέσιμη για buckets με λίστες ελέγχου πρόσβασης.
  • Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το αρχείο καταγραφής μέσω του Amazon S3 API και να πάρουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα αντικείμενα στα bucket τους.

Το Acronis Cyber Infrastructure χρησιμοποιείται στα κέντρα δεδομένων της Acronis σε όλο τον κόσμο, τα οποία υποστηρίζουν εκατομμύρια φόρτους εργασίας και πάνω από 5.000PB δεδομένων από 500.000 επιχειρήσεις. Είναι αποδεδειγμένη τεχνολογία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να οικοδομήσουν τη στρατηγική τους για την προστασία στον κυβερνοχώρο με πλήρη εμπιστοσύνη.

Όλη η υποδομή ασφάλειας σε μια συσκευή 

Εκτός από την επιλογή ενός καθιερωμένου και υπάρχοντος hardware, η υποδομή ασφάλειας δεδομένων της Acronis έρχεται επίσης προ-εγκατεστημένη στην συσκευή Acronis Cyber Appliance. Η πλήρης ενσωμάτωση και ολοκλήρωση του υλικού και του λογισμικού παρέχει μια συμβατότητα επιπέδου «plug and play» που εξασφαλίζει γρήγορες και χωρίς προβλήματα αναπτύξεις υπηρεσιών σε οποιαδήποτε τοποθεσία και παρέχει απρόσκοπτη υποστήριξη για άλλες λύσεις προστασίας στον κυβερνοχώρο,  όπως το  Acronis Cyber Protect και το Acronis Cyber Cloud.

Εκτός από την καλύτερη υποστήριξη της έκδοσης 4.0, η Acronis Cyber Appliance παρέχει επίσης νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης σε ένα υπάρχον cluster που  αναπτύσσεται σε μια άλλη συσκευή δικτύου ή άλλο υλικό. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν  οποιαδήποτε διαθέσιμη διασύνδεση δικτύου και επιλογή συνδεσιμότητας κατά τη διάρκεια της  εγκατάστασης,  καθιστώντας  την  την βέλτιστη εφαρμογή για μια φυσική υποδομή δικτύου ενός υπάρχοντος κέντρου δεδομένων.

close menu