Τηλεπικοινωνίες

1993-2023 Vodafone Ελλάδας: 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή για την ψηφιακή μετάβαση της Ελλάδας

H Vodafone ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία το 1993, ως εταιρεία παροχής εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, η πρώτη στην Ελλάδα. Από τότε και έως σήμερα, 30 χρόνια μετά, ως ένας fully converged πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, η Vodafone παραμένει πιστή στη δέσμευση της, να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις και να καλύπτει τις ανάγκες πολιτών και επιχειρήσεων.

Από το 1993, όπου μέσα σε λίγους μήνες από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, η Vodafone κατάφερε να προσφέρει κάλυψη σε ολόκληρη την επικράτεια ακόμα και στις πλέον απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, έτσι και σήμερα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, ανοίγοντας νέους ψηφιακούς δρόμους για τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, την οικονομία, το Κράτος.

Η επέτειος συμπλήρωσης 30 ετών εμπορικής λειτουργίας βρίσκει τη Vodafone Ελλάδας να ολοκληρώνει έναν ευρύ κύκλο μετασχηματισμού. Αλλάζοντας ριζικά δομές, λειτουργίες και συστήματα, ως πολύτιμος συνεργάτης κάθε πολίτη και κάθε εταιρικού πελάτη. Με υποδομές και υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, που την καθιστούν σήμερα έναν τελείως διαφορετικό οργανισμό, η Vodafone συνεχίζει να υλοποιεί τη βαθιά της πεποίθηση: ότι άνθρωπος και τεχνολογία μαζί μπορούν να πετύχουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

30 χρόνια μετά την πρώτη κλήση μέσα από το δίκτυο της Vodafone, σήμερα η εταιρεία υπογράφει εμβληματικά ψηφιακά έργα της χώρας, που θα αλλάξουν ριζικά τη λειτουργία του Δημοσίου, των θεσμών, των πόλεων και που θα έχουν ορατό αντίκτυπο στην καθημερινότητα όλων μας. Με ένα χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, που ξεπερνά τα όρια των παραδοσιακών υπηρεσιών επικοινωνίας και αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής, όπως είναι το cloud, το IoT και η Τεχνητή Νοημοσύνη, η συμπλήρωση των 30 χρόνων σηματοδοτεί μια διαφορετική ημέρα για την Vodafone Ελλάδας. Ως ένας ολοκληρωμένος, ευέλικτος οργανισμός τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, απαντάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των ανθρώπων και παράλληλα στηρίζει τις ΜμΕ στην ψηφιακή τους μετάβαση.

Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία η Vodafone έχει ταυτίσει τον εταιρικό της σκοπό με την διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για ένα παρόν και μέλλον βιώσιμο και καλύτερο για όλους χωρίς αποκλεισμούς. Από το 2002, μέσω του Ιδρύματος Vodafone υποστηρίζει δράσεις και προγράμματα που στέκονται δίπλα στην κοινωνία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία, στην παιδεία και στην κοινωνική ενσωμάτωση ευάλωτων ομάδων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε σχετικά με την επέτειο των 30 Χρόνων της εταιρείας: «Όσα έχουμε πετύχει έως σήμερα δεν θα μπορούσαν να έχουν επιτευχθεί, χωρίς τον πιο βασικό πόρο της Vodafone Ελλάδας, εδώ και 30 χρόνια, που είναι οι άνθρωποί της. Χάρη στο ταλαντούχο και αφοσιωμένο δυναμικό της εταιρείας, μπορούμε να γιορτάσουμε σήμερα τα 30α γενέθλιά μας και μαζί τη νέα εποχή που ξεκινά. Μια εποχή που θα έχει πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας, που κάνουν επί τόσα χρόνια, τη Vodafone μια ουσιαστικά μεγάλη εταιρεία και έναν πραγματικό game changer για την αγορά και για την ίδια τη χώρα.»  

TAGS:

close menu