Προϊόντα-Υπηρεσίες

Xiaomi Fan Festival 2023: Ζήσε Έντονα, Νιώσε τον Παλμό

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, γιορτάζει, όπως κάθε χρόνο, το Χiaomi Fan Festival 2023. Φέτος, η εταιρεία καλεί όλους τους Xiaomi Fans στην Ελλάδα να «Ζήσουν Έντονα» και να «Νιώσουν τον Παλμό» μέσα από τα υπέροχα προϊόντα έξυπνης τεχνολογίας που προσφέρει και τα οποία θα βρίσκονται σε προσφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του Xiaomi Fan Festival 2023.

Συγκεκριμένα, από τις 24 μέχρι και τις 30 Απριλίου, οι Xiaomi Fans στην Ελλάδα θα βρουν τα καταπληκτικά προϊόντα της Xiaomi, όπως τα πολυαγαπημένα smartphones, τις έξυπνες σκούπες, τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα έξυπνα ρολόγια σε υπέροχες τιμές. Μεταξύ των προσφορών σε smartphones, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τις εξαιρετικά δημοφιλείς σειρές Xiaomi 12T και Redmi Note 11, καθώς και άλλα προϊόντα του οικοσυστήματος ΑΙοΤ, όπως η Mi Robot Vaccum-Mop 2.

Το πρώτο XFF πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου 2012 στην Κίνα, όταν η Xiaomi αποφάσισε να διοργανώσει μια εκδήλωση για να γιορτάσει τα δυο χρόνια από την ίδρυσή της. Δεδομένου ότι οι Xiaomi Fans είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στην ταχεία ανάπτυξη της Xiaomi, η εταιρεία τους κάλεσε να γιορτάσουν την επέτειο μαζί και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν τους. Τη μέρα εκείνη, μέσα σε μόλις 6 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα πουλήθηκαν 1000.000 κινητά! Έκτοτε, η Xiaomi διοργανώνει κάθε χρόνο το Xiaomi Fan Festival, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς τους Xiaomi Fans για την υποστήριξη τους.

close menu