Εκδηλώσεις Teamworks

Βραβείο κερδίζουν η MPASS Ltd και ο δήμος Αστυπάλαιας για την πλατφόρμα #energos_politis

Ο Δήμος της Αστυπάλαιας σε συνεργασία με την MPASS ανέπτυξαν την πλατφόρμα #energos_politis, μία διαδικτυακή εφαρμογή που προσφέρει συμμετοχή και ενημέρωση των πολιτών για δράσεις οικολογικού χαρακτήρα μέσα από παιχνίδια και quizzes,  και κέρδισαν την πρώτη τους διάκριση στην έκθεση “Smart cities 2023” στο Ζάππειο.

Η πρωτοβουλία #energos_politis, βασισμένη στην Engagement & Gamification πλατφόρμα μας, έχει ως βασικό στόχο την πληροφόρηση τόσο των κατοίκων του νησιού, όσο και του ευρύτερου κοινού για τις δράσεις του Δήμου Αστυπάλαιας ως το πρώτο πράσινο και βιώσιμο νησί της Μεσογείου. Ο χρήστης συμμετέχει ενεργά αφού μπορεί να εγγραφεί και να δημιουργήσει το δικό του προφίλ, να κερδίσει πόντους, να δει τη θέση του στην κατάταξη ανάμεσα σε άλλους παίκτες και να κερδίσει μεγάλα δώρα!

Επιπλέον η MPASS Ltd, στη διαρκή της προσπάθεια για δημιουργία καινοτόμων λύσεων, πρόσθεσε στην εφαρμογή το ‘Asty-pal Chatbot’, ένα σύγχρονο ψηφιακό βοηθό ικανό να απαντά σε ερωτήματα του κοινού με χρήση φυσικής γλώσσας και αναζήτηση ελεύθερου κειμένου, παρέχοντας τη δυνατότητα συνεχούς παροχής πληροφοριών σχετικά με τις πρωτοποριακές δράσεις της Αστυπάλαιας.

Την Engagement & Gamification πλατφόρμα μας εμπιστεύονται επίσης η AB Βασιλόπουλος, το My market, η Fraport & Lufthansa στη Γερμανία, η Τράπεζα Πειραιώς, ο ΟΠΑΠ ΑΕ και πολλοί άλλοι!

close menu