Πληροφορική

Valuelenz: Η απόλυτη ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων λιανικής με επιδότηση 90%

Καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές, που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις λιανικής στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία MME» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, προσφέρει η Valuelenz.

Η Valuelenz, ένα από τα πλέον καινοτόμα retail tech startups στην Ελλάδα, έχει πιστοποιηθεί ως «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ». Η εταιρεία έχει αναπτύξει μία σειρά από λύσεις που δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου να βελτιώσουν την αγοραστική εμπειρία των πελατών τους και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά τους.

Μέσω του προγράμματος και την απόκτηση του σχετικού voucher μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις επιδοτούνται κατά 90% για την υλοποίηση ψηφιακών λύσεων και εφαρμογών, που μπορούν να τις βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ανάπτυξή τους.

Οι λύσεις που έχει αναπτύξει η Valuelenz και προτείνει στις επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» είναι:

Scan-Pay-Go
Με τη συγκεκριμένη λύση η επιχείρηση παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν τις αγορές τους στο φυσικό κατάστημα χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone τους. Οι πελάτες σκανάρουν τα barcodes των προϊόντων, βρίσκουν πλούσιες πληροφορίες γι’ αυτά, λαμβάνουν άμεσες προσωπικές προσφορές και ολοκληρώνουν την αγορά τους, πληρώνοντας εύκολα και γρήγορα με το τηλέφωνό τους. Αποφεύγουν έτσι τις ουρές στα ταμεία, ενώ μπορούν να πάρουν τα ψώνια τους φεύγοντας ή να ζητήσουν παράδοση σε όποιο σημείο επιθυμούν.

Personal Video Shopping
Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για video κλήσεις, εξυπηρετώντας απομακρυσμένους πελάτες σαν να βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, μία επιχείρηση λιανικής βοηθά τους καταναλωτές να κάνουν με αυτοπεποίθηση τη σωστή επιλογή, στέλνοντάς τους το link του καλαθιού τους για άμεση αγορά, πληρωμή και παράδοση. Επίσης, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας ή ακοής.

Αγορές από παντού
Με την εφαρμογή αυτή δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους από οπουδήποτε μπορεί να τοποθετηθεί ένας κωδικός QR. Κάθε επιχείρηση λιανικής μπορεί με αυτό τον τρόπο να μετατρέψει βιτρίνες καταστημάτων, έντυπα φυλλάδια και καταλόγους, στάσεις λεωφορείων, διαφημίσεις περιοδικών, πανό εξωτερικού χώρου και πολλά άλλα σημεία σε αποτελεσματικά σημεία πώλησης, τα οποία θα λειτουργούν χωρίς διακοπή. Με τη δυνατότητα της πλατφόρμας της Valuelenz για δημιουργία κωδικών QR και με το ενσωματωμένο Ψηφιακό Κατάστημα, πρακτικά μία εταιρεία δεν απαιτείται να δημιουργήσει ηλεκτρονικό κατάστημα.

Clienteling
Λύση που προσφέρει τη δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μίας επιχείρησης λιανικής, καθώς ο πωλητής μπορεί να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Valuelenz για να κάνει τις αγορές μαζί με τον πελάτη και να προετοιμάζει για εκείνον το ψηφιακό καλάθι του. Με την απλή, αυτόματη διαδικασία checkout της πλατφόρμας της Valuelenz, ο καταναλωτής μπορεί να πληρώνει με το κινητό του, χωρίς να περάσει από το ταμείο.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Valuelenz, στη διεύθυνση https://valuelenz.com/digitaltools-el.html

close menu