Υπηρεσίες

Το SAS Viya κάνει τα analytics προσιτά για όλους

Οι πελάτες επωφελούνται από την διευκόλυνση της μετάβασης στο cloud και της διαχείρισης του φόρτου των analytics. Η SAS ενδυναμώνει περαιτέρω τη συνεργασία με το Microsoft Azure

Η SAS, η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των Analytics και της Τεχνητής Νοημοσύνης, συνεχίζει να καινοτομεί διευκολύνοντας την πρόσβαση στην πανίσχυρη cloud-native πλατφόρμα της SAS Viya. Οι πρόσφατες αναβαθμίσεις της λύσης έχουν στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες της SAS στον αποτελεσματικότερο εκδημοκρατισμό των analytics στις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να διαχειρίζονται άψογα τον φόρτο εργασίας των analytics και να ενσωματώνουν τα εργαλεία της SAS σε μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών. 

«Μεταξύ των παρόχων analytics, η SAS αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον επανασχεδιασμό του τρόπου χρήσης των analytics και της μηχανικής μάθησης, ώστε οι χρήστες να επιτυγχάνουν βέλτιστα αποτελέσματα, που θα λύσουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια,» δήλωσε ο Ritu Jyoti, Program Vice President of Artificial Intelligence Research στο IDC. «Αυτή η προσέγγιση της πλατφόρμας SAS Viya δίνει στους χρήστες, σε όλα τα επιχειρηματικά επίπεδα, ένα ευέλικτο και πανίσχυρο εργαλείο μηχανικής μάθησης που θα συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση των περίπλοκων δεδομένων που υπάρχουν στα cloud περιβάλλοντα.»

Αναγνωρίζοντας ότι πολλοί οργανισμοί δυσκολεύτηκαν λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων της, ο CEO και ιδρυτής της SAS Jim Goodnight είναι σίγουρος ότι η πλατφόρμα SAS Viya μπορεί να βοηθήσει στις δύσκολες περιόδους. «Το SAS Viya βοηθά τους οργανισμούς να βλέπουν τα δεδομένα, τους πελάτες και τις λειτουργίες τους με νέους τρόπους, που ενθαρρύνουν τη σωστή λήψη αποφάσεων. Κορυφαίες εταιρείες όπως οι Hanesbrands, Mercy, Banco Bradesco και Qualitas Insurance Company βασίζονται καθημερινά στο SAS Viya. Όταν εφαρμόζουν τα analytics στις λειτουργίες τους οι επιχειρήσεις αναμένουν επιτάχυνση της καινοτομίας και μείωση κόστους,» δήλωσε ο Goodnight. Το SAS Viya προσφέρει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των μοντέλων που αναπτύσσονται σε πολλαπλές γλώσσες και των συστημάτων πάνω στα οποία εφαρμόζονται παραγωγικά, εξαλείφοντας τις χρονοβόρες καταγραφές για την ανάπτυξη μοντέλων.    

Το SAS Viya πλέον προσφέρει εκτεταμένη ενσωμάτωση στις υπηρεσίες Microsoft Azure

Το SAS Viya είναι πλέον διαθέσιμο στην cloud πλατφόρμα Microsoft Azure, σηματοδοτώντας την πιο πρόσφατη ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ SAS και Microsoft, που οριστικοποιήθηκε πέρυσι. Η ενσωμάτωση του SAS Viya στο Azure, θα προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να αξιοποιούν τα analytics της SAS στα cloud περιβάλλοντά τους, δίνοντας στους χρήστες εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες και βελτιώσεις και παρέχοντας ταυτόχρονα μια κεντροποιημένη διαχείριση όλων των λειτουργιών με εργαλεία που έχουν ήδη εξοικείωση. Όλα αυτά θα επιτρέψουν στα τμήματα IT να εστιάζουν λιγότερα στον καθημερινό όγκο εργασίας των analytics και να στρέψουν την προσοχή τους σε σημαντικότερα ζητήματα στρατηγικής, που με η σειρά τους θα συμβάλλουν στη λήψη καλύτερων αποφάσεων από τα διοικητικά στελέχη. 

Το Ίδρυμα Ατόμων με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια της Αμερικής (COPD Foundation) αξιοποιεί το SAS Viya για να βοηθήσει τα μέλη της να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά την πανδημία

Όταν η πανδημία της Covid-19 έκανε την εμφάνιση της, τα 320 εκατομμύρια των ατόμων που πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (COPD) ένιωσαν πιο ευπαθείς από ποτέ. Έτσι, το SAS Viya με την ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη, βοήθησε το COPD Foundation να ανακαλύψει και να αξιοποιήσει αδόμητα δεδομένα, να αναγνωρίσει μοτίβα και να δημιουργήσει ουσιαστικές αναφορές για τα μέλη του. Συλλογικά, αυτό επέτρεψε στο Ίδρυμα να εντοπίσει τα πιο σημαντικά θέματα για τα μέλη του, όπως πρόσβαση σε οξυγόνο, γιατρούς, εργασία και υπηρεσίες αποκατάστασης πνεύμονα. Με αυτόν τον τρόπο, το Ίδρυμα κατάφερε να προσφέρει πιο σχετική στήριξη και ενημέρωση στα μέλη του κατά τις πρώτες μέρες της πανδημίας, όταν δηλαδή υπήρχε και η μεγαλύτερη ανάγκη. 

Το πανεπιστήμιο του Δουβλίνου σώζει μητέρες και νεογέννητα με τη βοήθεια του SAS Viya  

Η προεκλαµψία είναι μία σοβαρή επιπλοκή της κύησης και επηρεάζει έναν στους δέκα τοκετούς παγκοσμίως. Ως αποτέλεσμα, 50.000 γυναίκες και 500.000 νεογέννητα πεθαίνουν κάθε χρόνο. Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Δουβλίνου (UCD) μαζί με το AI Healthcare Hub αναπτύσσουν εργαλεία που βελτιώνουν τις κλινικές διαγνώσεις και τη διαχείριση ασθενών, σώζοντας νεογέννητα και μητέρες. Το SAS Viya παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για απρόσκοπτη πλοήγηση στον κύκλο ζωής των analytics, έτσι ώστε οι ερευνητές του UCD να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα με διαδραστικό τρόπο και να αναπτύσσουν μοντέλα analytics μέσα σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον.

TAGS:

close menu