Προϊόντα-Υπηρεσίες

Το νέο Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike άμεσα διαθέσιμo από την Info Quest Technologies

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, συμβάλλοντας σε μία πιο «πράσινη» μετακίνηση στην καθημερινότητα, εμπλουτίζει τη γκάμα των έξυπνων προϊόντων ηλεκτροκίνησης που διαθέτει με ένα νέο μοντέλο ηλεκτρικού αναδιπλούμενου ποδηλάτου, το Mi Smart Electric Folding Bike.

Τα νέo μοντέλο, που είναι ιδανικό για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, ξεχωρίζει για τον κομψό σχεδιασμό του και τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά. Χάρη στον ελαφρύ  σκελετό  αλουμινίου ζυγίζει μόλις 14,5 κιλά, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και του κινητήρα, ενώ αναδιπλώνεται με μία μόνο κίνηση, για να μπορεί να μεταφέρεται εύκολα όταν χρειάζεται.

Το ποδήλατο είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία “αισθητήρα ροπής TMM4”, ο οποίος ανιχνεύει αυτόματα την πίεση των ποδιών και στα δύο πεντάλ, προσφέροντας την κατάλληλη ηλεκτρική ισχύ για επιτάχυνση. Διαθέτει τέσσερις βοηθητικές λειτουργίες (Fitness, Economic, Balance, Enhanced), οι οποίες μπορούν να αλλάξουν εύκολα από τον υπολογιστή του ποδηλάτου στη λαβή. Παράλληλα, ο πανίσχυρος κινητήρας χωρίς ψήκτρες στα 250W διαθέτει υψηλή ροπή, μικρή μαγνητική αντίσταση, μεγαλύτερη επιτάχυνση και μικρότερο βάρος. Αυτό σημαίνει πως το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα ακόμα και με αντίθετο αέρα.

Ο ενσωματωμένος υπολογιστής του Mi Smart Electric Folding Bike όχι μόνο βοηθά τον αναβάτη να αλλάζει μεταξύ των τεσσάρων βοηθητικών λειτουργιών, αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα οδήγησης, όπως ισχύ,  ταχύτητα, απόσταση και κατανάλωση θερμίδων.

Από πλευράς αυτονομίας, το ποδήλατο φτάνει τα 45 χλμ., χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, ενώ ο μηχανισμός αλλαγής τριών ταχυτήτων της Shimano επιτρέπει την άνετη οδήγηση ακόμα και χωρίς ηλεκτρική ισχύ. Τέλος, μέσω του ειδικού APP, τα δεδομένα ποδηλασίας συγχρονίζονται στο cloud, ώστε ο κάτοχος του ποδηλάτου να μπορεί να τα δει οποιαδήποτε στιγμή.

To Mi Smart Electric Folding Bike είναι άμεσα διαθέσιμo σε όλους τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi στην Ελλάδα με προτεινόμενη λιανική τιμή €1.199 και μπορεί να αποκτηθεί με αξιοποίηση της επιδότησης έως 40% που έχει πρόσφατα ανακοινωθεί από την Ελληνική Πολιτεία. Υποστηρίζεται με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies, όπως όλα τα προϊόντα Xiaomi.

close menu