Τηλεπικοινωνίες

Το μέλλον αλλάζει σχήμα με το Galaxy Z Fold2

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσιάζει το Samsung Galaxy Z Fold2, τη νέα γενιά αναδιπλούμενης συσκευής, που προσδιορίζει μία ολόκληρη κατηγορία συσκευών. Το Galaxy Z Fold2 διαθέτει ενισχυμένες βελτιστοποιήσεις και ουσιαστικές καινοτομίες για να προσφέρει νέες αναδιπλούμενες εμπειρίες σε όσους αποζητούν τεχνολογία αιχμής. Με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και τεράστια κύρια οθόνη, το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει στιβαρή σχεδίαση, ένα εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτεχνίας και νέα διαισθητικά χαρακτηριστικά για μια μοναδική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, που προσφέρει την ευελιξία που απαιτεί η καθημερινή ζωή.

«Το ταξίδι μας στην επόμενη γενιά κινητών συσκευών είναι γεμάτο πρωτοτυπία και καινοτομία», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head του Mobile Communications Business, Samsung Electronics. «Για την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Z Fold2, ακούσαμε προσεκτικά τα σχόλια των χρηστών για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε ουσιαστικές βελτιώσεις στο hardware, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε νέες καινοτομίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης. Ενισχυμένοι περαιτέρω από τις κορυφαίες συνεργασίες μας με τη Google και τη Microsoft, αναδιαμορφώνουμε και επαναπροσδιορίζουμε την εμπειρία κινητής».

Νέος εκλεπτυσμένος σχεδιασμός
Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει τολμηρό σχεδιασμό και προηγμένους μηχανισμούς και τεχνολογίες, για εξασφαλισμένη αποτελεσματικότητα στην καθημερινή χρήση.

  • Μια ολοκληρωμένη, καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου  – Η εξωτερική οθόνη Infinity-O 6,2 ιντσών παρέχει μέγιστη χρηστικότητα, για έλεγχο των e-mails, αναζήτηση οδηγιών και παρακολούθηση περιεχομένου, χωρίς να απαιτείται η αναδίπλωση της συσκευής κάθε φορά. Όταν αναδιπλώνεται, η τεράστια εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών, με ελαχιστοποιημένα πλαίσια (bezels) και εμπρόσθια κάμερα χωρίς notch, εντυπωσιάζει  με τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για ομαλή περιήγηση και gaming. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το Galaxy Z Fold2 κυκλοφορεί με τον καλύτερο δυναμικό ήχο που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή σε  Galaxy συσκευή, με βελτιωμένο στερεοφωνικό εφέ και καθαρότερο ήχο από τα διπλά ηχεία υψηλής δυναμικής.
  • Στιβαρή σχεδίαση και εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτεχνίας – Tο Galaxy Z Fold2 διαθέτει μία επανασχεδιασμένη, κομψή, ενιαία εμφάνιση με εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Η εσωτερική οθόνη διαθέτει το Samsung Ultra Thin Glass, παρέχοντας μια πιο premium και εκλεπτυσμένη αίσθηση. Ο σχεδιασμός του ενισχύεται από τον Κρυφό Μηχανισμό Αναδίπλωσης (Hideaway Hinge), ο οποίος εφαρμόζει απρόσκοπτα στο σώμα της συσκευής με τον μηχανισμό CAM και της επιτρέπει να στέκεται σε ελεύθερη σταθερή γωνία,  τροφοδοτώντας όλες τις νέες εμπειρίες της λειτουργίας Flex. Το Galaxy Z Fold2 διαθέτει, επίσης, τεχνολογία απομάκρυνσης σωματιδίων, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Galaxy Z Flip, για να απωθεί σωματίδια σκόνης και ανεπιθύμητους ρύπους από το κενό μεταξύ του σώματος της συσκευής και του περιβλήματος του μηχανισμού αναδίπλωσης. Καθώς το Galaxy Z Fold2 διαθέτει εκλεπτυσμένη σχεδίαση τρίτης γενιάς, ο χώρος που καταλαμβάνει ο μηχανισμός απομάκρυνσης σωματιδίων είναι ακόμη μικρότερος από ό,τι στο Galaxy Z Flip. Για να το πετύχει αυτό, η Samsung ανέπτυξε νέα καινοτόμο τεχνολογία που διασφαλίζει το ίδιο επίπεδο προστασίας σε μικρότερο χώρο. Ο Κρυφός Μηχανισμός Αναδίπλωσης του Galaxy Z Fold2 διαθέτει επαναστατική τεχνολογία λεπτής κοπής, τροποποιημένη σύνθεση και προσαρμοσμένη πυκνότητα ινών.
  • Προσαρμόσιμο στο προσωπικό στυλ – Για εκείνους που επιθυμούν να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο, η Samsung προσφέρει ένα online εργαλείο εξατομίκευσης του Galaxy Z Fold2 με τέσσερα χαρακτηριστικά χρώματα για τον κρυφό μηχανισμό αναδίπλωσης – Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red, και Metallic Blue. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το Galaxy Z Fold2 που συμπληρώνει τέλεια το μοναδικό τους στυλ, προσθέτοντας την προσωπική τους πινελιά σε έναν πολυτελή σχεδιασμό .

Εξατομικευμένη αποτύπωση και προβολή
Ο καινοτόμος σχεδιασμός αναδίπλωσης και η εκλεπτυσμένη εμφάνιση του Galaxy Z Fold2 προάγουν τις μοναδικές mobile εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει τη λειτουργία Flex  με τη λειτουργία App Continuity  για να παρέχει εκτεταμένη χρηστικότητα, εξαλείφοντας τα όρια μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής οθόνης. Αυτή η ευελιξία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν ή να παρακολουθήσουν περιεχόμενο που είναι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις τους, είτε η συσκευή είναι διπλωμένη, είτε σε σταθερή γωνία, ή αναδιπλωμένη.

  • Μια συσκευή τόσο ευέλικτη και παραγωγική όσο και ο κάτοχός της–  Με τη λειτουργία Flex, η δημιουργία περιεχομένου και ο έλεγχός του σε πραγματικό χρόνο γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Με τη λειτουργία Προβολής Λήψεων (Capture View) , η εφαρμογή της κάμερας πλέον περιλαμβάνει και τις τελευταίες λήψεις. Ο χρήστης μπορεί να δει τη φωτογραφία ή το βίντεο, που μόλις κατέγραψε, ή να ελέγξει μέχρι και πέντε από τις πιο πρόσφατες λήψεις του στο κάτω μισό της εσωτερικής οθόνης της συσκευής, ενώ η προεπισκόπηση της επόμενης λήψης θα εμφανίζεται στο πάνω μισό της συσκευής. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να είναι ακόμα πιο δημιουργικοί με τη λειτουργία Αυτόματου Κάδρου (Auto framing) . Είτε πρόκειται για συμμετοχή σε ένα social media challenge ή για επίδειξη των δεξιοτήτων στο μαγείρεμα, το Galaxy Z Fold2 μπορεί να κάνει εγγραφή hands-free βίντεο, εστιάζοντας στο αντικείμενο του κάδρου, ακόμα και όταν αυτό κινείται.
  • Λειτουργίες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα– Οι χρήστες μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τη λήψη περιεχομένου, ενσωματώνοντας τόσο την οπτική του φωτογράφου όσο και του φωτογραφούμενου στη λήψη. Χρησιμοποιώντας την εσωτερική και την εξωτερική οθόνη ταυτόχρονα με τη λειτουργία Dual Preview (Διπλής προεπισκόπησης), και τα δύο μέρη έχουν τη δυνατότητα να δουν το αποτέλεσμα λήψης σε πρώτο χρόνο. Επιπλέον, χάρη στην ευελιξία του Galaxy Z Fold2, οι χρήστες μπορούν να βγάλουν μια selfie φωτογραφία υψηλής ποιότητας με τις πίσω κάμερες, με την εξωτερική οθόνη να λειτουργεί ως οθόνη προβολής.
  • Κορυφαίες λειτουργίες κάμερας– Η κάμερα του Galaxy Z Fold2 προσφέρει επίσης κορυφαία ποιότητα κάμερας και εργαλεία χειρισμού της. Με τις λειτουργίες Pro Video , Μία Λήψη (Single Take) , Bright Night  και τη Νυχτερινή Λειτουργία, το Galaxy Z Fold2 εξασφαλίζει αποτύπωση της στιγμής σε εκπληκτική ποιότητα.

Αξιοποίηση κάθε στιγμής στο έπακρο
Το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει την παραγωγικότητα επόμενης γενιάς μέσα από ένα smartphone με την προηγμένη δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών, χάρη στους νέους διαισθητικούς τρόπους αλληλεπίδρασης. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε στιγμή, προσαρμόζοντας την εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold2, που έχει το μέγεθος ενός tablet, στις επαγγελματικές τους ανάγκες.

  • Απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών παράλληλα– Το προηγμένο Multi-Active Window  προσφέρει αυξημένο έλεγχο και ευελιξία στη διάταξη της οθόνης. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ενισχυμένη παραγωγικότητα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν ταυτόχρονα την ίδια εφαρμογή σε πολλαπλά παράθυρα και να την δουν δίπλα-δίπλα . Με το βελτιωμένο Πίνακα Πολλαπλών Παραθύρων (Multi-Window Tray), οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα, ενώ οι λειτουργία App Pair ενσωματώνεται στο Edge Panel για μεγαλύτερη άνεση. Με απλό drag and drop , διευκολύνεται άμεσα η μεταφορά κειμένου, φωτογραφιών και εγγράφων ανάμεσα σε διαφορετικές εφαρμογές.  Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν στιγμιότυπο της οθόνης στη στιγμή και να μεταφέρουν το screenshot τους σε διαφορετική εφαρμογή με τη λειτουργία Στιγμιότυπου Πολλαπλών Παραθύρων (Split Screen Capture).
  • Βελτιστοποιημένη προβολή εφαρμογών– Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν για την εσωτερική οθόνη το πιο βελτιστοποιημένο περιβάλλον χρήσης που ταιριάζει στις ανάγκες τους. H διάταξη εφαρμογής στην οθόνη μπορεί να αλλάξει γρήγορα και εύκολα από τις Ρυθμίσεις της συσκευής , επιλέγοντας μέσα από τις διαθέσιμες διατάξεις για μεγάλη οθόνη ή παραδοσιακή διάταξη οθόνη smartphone.
  • Βελτιστοποιημένη προβολή εφαρμογών– Οι χρήστες μπορούν να ζήσουν στο έπακρο κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους και να αναβαθμίσουν την εμπειρία προβολής των αγαπημένων τους εφαρμογών, όπως το Gmail, το YouTube και το Spotify. Η χρήση της εσωτερικής οθόνης με εφαρμογές του Office από το Microsoft 365, μιμείται την εμπειρία που προσφέρει ένα tablet. Για παράδειγμα, δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων του Microsoft Outlook, βλέποντας ταυτόχρονα την εισερχόμενη αλληλογραφία με τις τρέχουσες συνομιλίες στην αριστερή πλευρά. Τα πρόχειρα έγγραφα Word, τα υπολογιστικά φύλλα Excel και οι παρουσιάσεις PowerPoint διαθέτουν γραμμή εργαλείων όπως σε έναν υπολογιστή.

Η ηγετική θέση των Galaxy ενισχύεται από στρατηγικές συνεργασίες
Η Samsung έχει μια ανοιχτή και συνεργατική προσέγγιση ως προς τις συνεργασίες της. Μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας με την Google, η Samsung δημιούργησε ένα ανοιχτό οικοσύστημα για αναδιπλούμενες συσκευές. Με αυτήν τη συνεργασία, η Samsung προώθησε το καινοτόμο UX αναδιπλούμενων συσκευών ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο της για το σχεδιασμό του καλύτερου foldable. Επιπλέον, η αξιόπιστη συνεργασία με τη Microsoft, σε συνδυασμό με το προηγμένο hardware του Galaxy Z Fold2 και την εμπειρία μεγάλης οθόνης, επιτρέπει στους χρήστες να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους.

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη κληρονομιά της ηγεσίας των Galaxy συσκευών, η Samsung προκαλεί για άλλη μια φορά τα όρια της καινοτομίας και της σχεδίασης των smartphones. Με το Galaxy Z Fold2, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες χάρη στην πλήρη συμβατότητα με δίκτυα 5G , ενώ η μπαταρία 4,500mAh για χρήση όλη μέρα  και η δυνατότητα Υπερ-ταχείας φόρτισης  εξασφαλίζουν περισσότερες εργασίες αφαιρώντας την ανησυχία για τη διάρκεια χρήσης. Ακόμα, το Galaxy Z Fold2 προσφέρει το Wireless DeX  για παραγωγικότητα χωρίς περισπασμούς, ενώ η τεχνολογία UWB (Ultra Wide Band)  είναι ενσωματωμένη στη συσκευή καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την κοινή χρήση αρχείων, φωτογραφιών ή βίντεο με τη λειτουργία Nearby Share.

Υπηρεσία Galaxy Z Premier
Οι χρήστες του Galaxy Z Fold2 μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Galaxy Z Premier, με 24/7 εξυπηρέτηση και υποστήριξη από την Εξυπηρέτηση Πελατών της Samsung . Πλέον, οι καταναλωτές θα μπορούν ευκολότερα από ποτέ να κλείσουν ραντεβού, να συνδεθούν προσωπικά με την εξυπηρέτηση πελατών και να ανακαλύψουν πώς να ξεκλειδώσουν τις μοναδικές εμπειρίες που παρέχει το Galaxy Z Fold2. Οι χρήστες του Galaxy Z Fold2 έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Samsung Care+, η οποία προσφέρει δικαίωμα σε μια (1) επισκευή της εσωτερικής οθόνης της συσκευής σε προνομιακή τιμή εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς . Επιπρόσθετα, οι χρήστες του Galaxy Z Fold2 θα έχουν στη διάθεσή τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης με την υποστήριξη αναβαθμίσεων τριών γενιών του λειτουργικού συστήματος Android .

Διαθεσιμότητα
Το Galaxy Z Fold2 θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Mystic Black και Mystic Bronze, στην Ελληνική αγορά, στις 19 Σεπτεμβρίου 2020.  Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

close menu