Υπηρεσίες

Το Huawei SD-WAN αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή των πελατών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Gartner Peer Ιnsights

Πρόσφατα, η Huawei ανακοίνωσε ότι διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως κορυφαία επιλογή των πελατών για το 2022 από το Gartner Peer Insights,  με τη λύση WAN Edge Infrastructure. Σύμφωνα με την αναφορά «Voice of the Customer», το Huawei SD-WAN έλαβε συνολικά 102 κριτικές και συνολική βαθμολογία 4,9/5 αστέρια από πελάτες σε διάφορους τομείς σε όλο τον κόσμο από τον Δεκέμβριο του 2021. Το Huawei SD-WAN αναγνωρίστηκε ως κορυφαία επιλογή πελατών σε τρεις κατηγορίες: στις Επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, σε Ασία/Ειρηνικό, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA). Πιστεύουμε ότι τέτοιες διακρίσεις αποτελούν απόδειξη της ευρείας αποδοχής της λύσης SD-WAN της Huawei από πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, πελάτες από διάφορους τομείς, όπως χρηματοοικονομικά, κατασκευαστικές και υπηρεσίες πληροφορικής, εξέτασαν διεξοδικά τα προϊόντα υποδομής WAN και τις λύσεις πολλών προμηθευτών όσον αφορά τη λειτουργικότητα, την ανάπτυξη, το O&M και την υποστήριξη υπηρεσιών.

Για πρώτη φορά, η Gartner έχει κατηγοριοποιήσει τους προμηθευτές υποδομής WAN σε τέσσερα τεταρτημόρια με βάση το ενδιαφέρον και την υιοθέτηση του χρήστη (άξονας X) και τη συνολική βαθμολογία (άξονας Υ). Η Huawei έλαβε 100% βαθμολογία στην κατηγορία Willingness to Recommend και σημείωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία 4,9/5 αστεριών. Κατά τη γνώμη μας, αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα καταδεικνύουν πλήρως την παγκόσμια αναγνώριση του Huawei SD-WAN όσον αφορά τη θέση του στον κλάδο, την κλίμακα ανάπτυξης και την εμπορική ωριμότητα.

Τα συνολικά μηνύματα από πελάτες που επέλεξαν τη λύση SD-WAN της Huawei είναι εξαιρετικά θετικά. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα:

  • «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλέξαμε το Huawei SD-WAN. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα ανάπτυξης, το Huawei SD-WAN μπορεί να προσφέρει μία ασφαλή και έξυπνη λύση σύνδεσης δικτύου. Η σύγκλιση διαχείρισης LAN-WAN μας βοηθά να μειώσουμε πολύ το OPEX» ανέφερε πελάτης στον κλάδο των μεταφορών.
  • «Η ομάδα του Huawei SD-WAN μπορεί πάντα να μου προσφέρει πολύ γρήγορη ανταπόκριση και καλές λύσεις. Η ίδια η λύση είναι πολύ χρήσιμη για τον έλεγχο της ποιότητας του δικτύου» είπε χαρακτηριστικά πελάτης στον χρηματοοικονομικό κλάδο.

Η Huawei είναι μία έγκριτη εταιρεία στην αγορά SD-WAN, έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο, όπως στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Ιαπωνία, στην Ταϊλάνδη, στο Μεξικό και στην Κίνα. Από τον Μάρτιο του 2022, η Huawei είχε ονομαστεί Challenger στο Gartner Magic Quadrant™ για το WAN Edge Infrastructure για τέσσερα συναπτά έτη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση των πελατών για ακόμη μία χρονιά. Αποτελεί απόδειξη της μακροχρόνιας αφοσίωσης και της εξαιρετικής απόδοσης της Huawei στην αγορά στον τομέα SD-WAN. Εκτιμούμε βαθύτατα την εμπιστοσύνη όλων των εταιρικών πελατών της λύσης SD-WAN», δήλωσε ο Tongqiang Cao, διευθυντής της λύσης SD-WAN της Huawei. «Με όραμα το μέλλον, θα συνεχίσουμε την καινοτομία, θα παρέχουμε ταχύτερη, πιο σταθερή και πιο έξυπνη συνδεσιμότητα δικτύου και θα βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό με τη λύση SD-WAN που διαθέτει καλύτερη εμπειρία χρήστη.»

Περισσότερες πληροφορίες για τα NetEngine AR routers και τη λύση SD-WAN μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο:https://e.huawei.com/gr/solutions/business-needs/enterprise-network/sd-wan

close menu