Τεχνολογίες

Το HPE GreenLake εξελίσσει την hybrid cloud εμπειρία με σύγχρονες υποδομές ιδιωτικού cloud και νέες υπηρεσίες

Η Hewlett Packard Enterprise παρουσίασε τις βελτιώσεις και τις νέες υπηρεσίες cloud που περιλαμβάνονται στην αναβαθμισμένη εκδοχή του HPE GreenLake, τη ναυαρχίδα της εταιρείας που επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίσουν όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Η νέα εκδοχή περιλαμβάνει ένα επανασχεδιασμένο σύγχρονο ιδιωτικό cloud που παρέχει μια cloud-native εμπειρία για να υποστηρίξει την υβριδική στρατηγική ενός οργανισμού, ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Επιπλέον, η HPE παρουσίασε οκτώ νέες υπηρεσίες cloud που περιλαμβάνονται πλέον στο HPE GreenLake, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές, δυνατότητα ελέγχου και πρόβλεψης κατά την επιχειρησιακή εφαρμογή του cloud.

«Πριν από τρία χρόνια, στο HPE Discover, δεσμευτήκαμε να προσφέρουμε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό μας ως υπηρεσία μέχρι το 2022», δήλωσε ο Antonio Neri, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HPE. «Σήμερα, είμαι περήφανος να αναφέρω ότι όχι μόνο τηρήσαμε αυτή τη δέσμευση, αλλά μεταμορφωθήκαμε σε μια νέα εταιρεία. Το HPE GreenLake έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία λύση για το hybrid cloud και οι πρωτοποριακές μας υπηρεσίες cloud επιτρέπουν στους οργανισμούς να εκσυγχρονίσουν τα δεδομένα για όλα τα workloads τους, από το άκρο έως το cloud. Οι καινοτομίες που παρουσιάστηκαν σήμερα φέρνουν πιο κοντά το όραμά μας να παρέχουμε στην αγορά μια μοναδική  πλατφόρμα που συμβάλλει στην προώθηση της καινοτομίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού».

HPE GreenLake Platform – Η βάση της HPE GreenLake εμπειρίας

Η edge to cloud πλατφόρμα HPE GreenLake παρέχει στους πελάτες και τους συνεργάτες μια ενοποιημένη εμπειρία, δυνατότητα ελέγχου, καθώς και γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε περισσότερες από 70 υπηρεσίες cloud. Οι οργανισμοί επωφελούνται από έναν πίνακα ελέγχου μέσω του οποίου μπορούν να αυτοματοποιήσουν και να διευθύνουν την υβριδική στρατηγική τους στο cloud.

Στο HPE Discover 2022, η HPE παρουσίασε επιπλέον προσθήκες για την πλατφόρμα HPE GreenLake, όπως η βελτιωμένη ασφάλεια, ένα νέο developer portal, εργαλεία προγραμματιστών και ισχυρότερες δυνατότητες διαχείρισης στοιχείων ενεργητικού και workload σε κλίμακα. Για μια εικονική δοκιμή της ενημερωμένης πλατφόρμας HPE GreenLake, κάντε κλικ εδώ.

Η πλατφόρμα HPE GreenLake εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον των πελατών. Το HPE GreenLake έχει πλέον περισσότερους από 1.600 εταιρικούς πελάτες και το δεύτερο τρίμηνο του 2022 κατέγραψε ετήσιο ποσοστό εκτέλεσης εσόδων (ARR) ύψους 829 εκατομμυρίων δολαρίων και τριψήφια αύξηση παραγγελιών ως υπηρεσία για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο.

Το HPE Greenlake υποστηρίζει το ιδιωτικό cloud για τις επιχειρήσεις

Η αγορά του ιδιωτικού cloud συνεχίζει να αναπτύσσεται, εφόσον καλύπτει πολλαπλές ανάγκες και προτεραιότητες των πελατών, όπως το application entanglement, ο έλεγχος, το κόστος, το data gravity, το data latency και η προβλεψιμότητα. Οι εταιρικοί πελάτες σε όλες τις βιομηχανίες αγκαλιάζουν τα σύγχρονα ιδιωτικά cloud ως μέρος της multi-cloud και υβριδικής στρατηγικής τους, καθώς και του ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, οι παραδοσιακού τύπου λύσεις ιδιωτικού cloud δεν έχουν ανταποκριθεί κατάλληλα, λόγω πολυπλοκότητας, μη αυτόματων διαδικασιών, έλλειψης ορατότητας και διακυβέρνησης και στενά εστιασμένων λύσεων που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησης.

Το HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise αποτελεί μια νέα λύση που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του ιδιωτικού cloud, παρέχοντας ένα αυτοματοποιημένο, ευέλικτο, επεκτάσιμο και εταιρικού επιπέδου ιδιωτικό cloud. Κατασκευασμένο τόσο για cloud-native όσο και για παραδοσιακές εφαρμογές στο cloud, το HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise περιλαμβάνει αρθρωτή υποδομή και λογισμικό και υποστηρίζει την ανάπτυξη bare metal, εικονικών μηχανών (virtual machines) και container workloads. Blog: Modern private cloud made easy: HPE unveils HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise 

 • Διαχειριστείτε workloads, όχι υποδομές – Το HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise συνοδεύεται από SLA εταιρικού επιπέδου, που καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, της παροχής, των ενημερώσεων υλικολογισμικού, της συντήρησης, των λειτουργιών, του hardware, του προγραμματισμού ανάπτυξης και της υποστήριξης.
 • Ανοικτή πλατφόρμα τόσο για cloud-native όσο και για παραδοσιακές εφαρμογές – Μπορείτε να εκτελέσετε τόσο παραδοσιακές όσο και cloud-native εφαρμογές σε κλίμακα απλά και γρήγορα, χωρίς κόστος, κίνδυνο ή προσπάθεια μετακίνησης και ανακατασκευής δεδομένων.
 • Σχεδιασμένο για DevOps και αυτοματοποιημένες διαδικασίες – Σχεδιασμένο για το σύγχρονο μοντέλο DevOps, το HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise μπορεί να οργανωθεί, να διαμορφωθεί και να αποκτήσει κλιμακωτή μορφή μέσω προγραμματισμού. Ενσωματώνεται σε εγκεκριμένες διαμορφώσεις, αλυσίδες εργαλείων, εικόνες και δίκτυα ενός οργανισμού.
 • HPE GreenLake Marketplace – Πρόσβαση σε πάνω από 80 ISV που συνεχώς αυξάνονται. Το HPE GreenLake Marketplace είναι ένα ισχυρό οικοσύστημα ISV, που αποτελείται από παρόχους υπηρεσιών και συνεργατών συντοπισμού και επιτρέπει στους πελάτες και τους συνεργάτες να αναπτύξουν λογισμικό στα ιδιωτικά τους cloud με ευκολία, το οποίο έχει δοκιμαστεί εκ των προτέρων και είναι πιστοποιημένο για την πλατφόρμα HPE GreenLake.
 • Επίτευξη ελέγχου κόστους και διαφάνειας – Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τη χρήση και τις δαπάνες μέσα από τα αναλυτικά στοιχεία κατανάλωσης και να προβάλλουν και να βελτιστοποιούν το κόστος ανά τύπο υπηρεσίας, τοποθεσία ή επιχειρηματική μονάδα και να λαμβάνουν συγκεντρωτική χρήση σε όλη την ανάπτυξη του ιδιωτικού τους cloud.

Υπηρεσίες δεδομένων, αποθήκευσης και υπολογισμού Cloud από το HPE GreenLake

Η HPE παρουσίασε επίσης μια σειρά υπηρεσιών cloud που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να προωθήσουν τον εκσυγχρονισμό των δεδομένων:

 • HPE GreenLake for Data Fabric – Το HPE GreenLake for Data Fabric είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία που περιέχει ένα data fabric με δυνατότητα ανάλυσης για υβριδικά περιβάλλοντα. Η υπηρεσία αυξάνει την παραγωγικότητα με ένα ενιαίο χώρο αποθήκευσης δεδομένων μέσω της πρόσβασης σε δεδομένα σε όλη την εταιρεία. Blog: HPE GreenLake for Data Fabric, simplifying data analytics for the enterprise 
 • HPE GreenLake για HCI (Hyperconverged Υποδομή) -Παρέχει λειτουργίες cloud με διεπαφή βασισμένη στο SaaS για την απλοποίηση εικονικών μηχανών (VM) και διαχείρισης υποδομής σε ένα υβριδικό περιβάλλον cloud. Blog: Modernize your Enterprise with Data Services that Deliver Cloud Operations Everywhere
 • HPE GreenLake for Disaster Recovery – Ξεκλειδώνει την εμπειρία ανάκτησης σε μία απλή πλατφόρμα με απεριόριστη κλίμακα. Με το HPE GreenLake for Disaster Recovery, οι πελάτες μπορούν να ανακάμψουν τη λειτουργία τους μέσα σε λίγα λεπτά ή ακόμη σε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη διακοπή. Από επιθέσεις ransomware μέχρι διακοπές λειτουργίας ή φυσικές καταστροφές, μπορείτε να επανέλθετε σε λειτουργία εύκολα έχοντας θέσει στόχους σημείων ανάκτησης (RPO) και στόχους χρόνου ανάκτησης (RTO). Blog: HPE GreenLake for Disaster Recovery – Get the Preview
 • HPE Backup and Recovery – Παρέχει μια αποτελεσματική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την ανάπτυξη του AWS σας. Παρέχει μία ενιαία κονσόλα διαχείρισης και μία ενοποιημένη λύση υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τόσο για τα workloads εντός της εγκατάστασης όσο και του cloud. Blog: Secure Your Enterprise: Protecting AWS Workloads Just Got Easier
 • HPE GreenLake for Block Storage – Το πρώτο block storage του κλάδου ως υπηρεσία για παροχή 100% διαθεσιμότητας δεδομένων που βασίζεται σε λειτουργικό μοντέλο cloud. Αυτή η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει επίπεδα υπηρεσιών γενικής χρήσης, όπου οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν μια βελτιστοποιημένη υπηρεσία αποθήκευσης για workloads γενικής χρήσης. Blog: 3 Ways HPE GreenLake for Block Storage Transforms On-Prem Storage as a Service
 • HPE GreenLake for Compute Ops Management – Έχοντας εμπειρία και ηγετική θέση στην αγορά server, η HPE παρέχει μια εμπειρία cloud που απλοποιεί και αυτοματοποιεί τη διαχείριση του κύκλου ζωής των υπολογιστών, με το HPE GreenLake for Compute Ops Management. Blog: Unified server management from edge-to-cloud drives greater performance and efficiency
 • Το HPE GreenLake προσφέρει νέες κλαδικές λύσεις

Το HPE GreenLake συνεχίζει επίσης να επεκτείνει τη λίστα των προσφερόμενων υπηρεσιών cloud για συγκεκριμένες κάθετες βιομηχανίες, στο πλαίσιο συνεργασιών και ενσωματώσεων με domain specific ISVs.

 • HPE GreenLake for payments – Παρέχει μια end to end υπηρεσία πληρωμών από τo HPE GreenLake, για πληρωμή ανά χρήση. Αυτή η ασφαλής, χαμηλού κινδύνου, cloud-centric πλατφόρμα πληρωμών επιτρέπει στους πελάτες να εκσυγχρονίσουν το περιβάλλον πληρωμών τους για να καινοτομούν γρήγορα και να συμμορφώνονται με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς. Με πλήρη διαχείριση από ειδικούς του κλάδου της HPE GreenLake, αυτή η λύση συνδυάζει την εμπειρία πληρωμών του Lusis TANGO και την αποδεδειγμένη επεξεργασία διανεμημένων συναλλαγών του HPE Nonstop for paymenets. Blog: The frictionless future of payments
 • HPE GreenLake with FIS Ethos Engagement Suite – Η Hewlett Packard Enterprise σχεδιάζει μια συνεργασία με το FIS® Ethos™ για την παροχή μιας πλατφόρμας δεδομένων πελατών σε πραγματικό χρόνο που παρέχει έξυπνες αναλύσεις engagement, αξιοποιώντας την τεχνολογία από την FIS®, έναν ηγέτη της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Για να βελτιωθεί το ψηφιακό engagement πελατών on demand, οι επιχειρήσεις χρειάζονται πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε δεδομένα που βρίσκονται σε πολλές τοποθεσίες, αλλά και τα εργαλεία για την κατανόησή τους. Οι πληροφορίες από το HPE GreenLake με το FIS® Ethos™ θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να αναπτύξουν το engagement των πελατών τους με εξατομικευμένο τρόπο βάσει δεδομένων, ενισχύοντας την αφοσίωση των πελατών και τη συνολική κερδοφορία.

Η αναβαθμισμένη εμπειρία της πλατφόρμας HPE GreenLake θα είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise θα είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η HPE προσφέρει επίσης λύσεις χρηματοδότησης, μέσω της HPE Financial Services, για τη χρηματοδότηση πρωτοβουλιών εκσυγχρονισμού δεδομένων των πελατών με το HPE GreenLake.
https://www.hpe.com/us/en/greenlake.html

close menu