Τεχνολογίες

To Bestprice ανοίγει δίοδο επικοινωνίας εταιρειών με τους καταναλωτές

To BestPrice, η πρώτη υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, λανσάρει το BestPrice for Brands με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στα ίδια τα Brands να συμμετέχουν ενεργά στο αγοραστικό “ταξίδι” των καταναλωτών. Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα αυτού του είδους για τα Brands στην Ελλάδα, και μάλιστα με απευθείας διαχείριση από τις ίδιες τις εταιρίες που εκπροσωπούν επίσημα το κάθε Brand. H πρώτη έκδοση της πλατφόρμας θα είναι διαθέσιμη στο τέλος του μήνα, ενώ σταδιακά θα ξεκλειδώνουν μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες.

Το “BestPrice for Brands” είναι μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για τις εταιρίες που εκπροσωπούν την κάθε μάρκα στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για κατασκευαστές είτε για εισαγωγείς. Μέσω της πλατφόρμας θα παρέχονται καινοτόμες υπηρεσίες στα Brands, ενώ παράλληλα θα επιτυγχάνεται η οργανική διασύνδεσή τους με τους καταναλωτές και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο BestPrice.

Το νέο οικοσύστημα, στα πρότυπα της ήδη επιτυχημένης πλατφόρμας για τα συνεργαζόμενα καταστήματα “BestPrice for Merchants”, θα αποτελεί το κεντρικό σημείο παροχής πληροφοριών και υπηρεσιών σε Brands. Κάθε Brand θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την εικόνα του, να ενημερώνει και να αλληλεπιδρά με τους τελικούς καταναλωτές, να ενδυναμώσει την παρουσία επίσημου δικτύου μεταπωλητών και να έχει πρόσβαση σε χρήσιμα data και insights καθώς και υπηρεσίες διαφήμισης.

Το BestPrice.gr ήδη προσκαλεί τις εταιρίες που εκπροσωπούν εμπορικά Brands στην Ελλάδα, να χρησιμοποιήσουν πρώτοι τη νέα πλατφόρμα συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://brands.bestprice.gr/.

close menu