Τεχνολογίες

Tailwind & GWI φέρνουν την μεγαλύτερη έρευνα καταναλωτών παγκοσμίως και στην Ελλάδα

Η Tailwind, μια εταιρεία του ομίλου TDG,  συστήνει στην Ελλάδα την GWI (πρώην GlobalWebIndex), την κορυφαία εταιρία έρευνας καταναλωτών και δίνει στους σύγχρονους Έλληνες marketers άμεσα και ψηφιακά τις απαντήσεις που χρειάζονται για να αποκωδικοποιήσουν τις στάσεις, συμπεριφορές και ανάγκες των σύγχρονων Ελλήνων.

Η έρευνα σκιαγραφεί τον Έλληνα καταναλωτή χρησιμοποιώντας 40.000 χαρακτηριστικά και αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο τη σημασία όλων των σημείων επαφής μεταξύ καταναλωτών και brands. Μέσω της real time πρόσβασης στην online πλατφόρμα της GWI και με την υποστήριξη της τοπικής ομάδας, επιχειρήσεις και brands στην Ελλάδα μπορούν πλέον να καθορίσουν και να κατανοήσουν το κοινό τους με υψηλή ευκρίνεια, να διαμορφώσουν και να αξιολογήσουν το positioning και το μήνυμά τους και να αποκτήσουν πραγματικά πελατοκεντρική στρατηγική βασισμένη σε στοιχεία.

Εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο όπως η Linkedin, η Microsoft, το Spotify και το Twitter χρησιμοποιούν την GWI για να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για τη στρατηγική επικοινωνίας τους.

Η Εύα Χριστοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TailWind EMEA, δηλώνει:
«Οι συνθήκες κάνουν ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για βαθιά κατανόηση των καταναλωτών με άμεσο και λεπτομερή τρόπο ώστε η λήψη αποφάσεων να βασίζεται σε ενημερωμένα insights. Η GWI εκσυγχρονίζει την έρευνα καταναλωτών σε 40+ χώρες στον κόσμο και πετυχαίνει να δίνει σε εταιρείες και brands τη σαφήνεια που χρειάζονται για να λάβουν real time αποφάσεις αποτυπώνοντας με ακρίβεια τη συμπεριφορά των τοπικών, ειδικών και παγκόσμιων κοινών.
Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε και στην Ελλάδα να συμβάλλουμε σε αυτή την κατεύθυνση βοηθώντας τους συνεργάτες μας να πλοηγηθούν με σιγουριά ακόμη και σε περιόδους μεγάλων αλλαγών».

Ο Jason Mander, Chief Research Officer της GWI προσθέτει:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε την Ελλάδα ως την 47η αγορά στη πλατφόρμα μας, επιτρέποντας στους marketers να εμβαθύνουν στις επιλογές, τις ψηφιακές συνήθειες και τις συμπεριφορές των σύγχρονων Ελλήνων καταναλωτών. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις εφαρμογές και τους ιστότοπους που χρησιμοποιούν, μέχρι τα media που προτιμούν, τις online «διαδρομές» που ακολουθούν όταν αγοράζουν στο διαδίκτυο και την αλληλεπίδρασή τους με τα brands, η GWI δείχνει στους marketers τι κάνει το κοινό-στόχος τους και γιατί».

TAGS:

close menu