Στρατηγική Συνεργασία

Συνεργασία Uni Systems – ThreatMark για την καταπολέμηση της τραπεζικής απάτης

Στη σύναψη συνεργασίας προχώρησαν Uni Systems και ThreatMark, εταιρεία η οποία αναπτύσσει λογισμικό για προστασία έναντι των κυβερνοεπιθέσεων και της διαδικτυακής απάτης. Η συνεργασία έχει στόχο την πρόληψη της ψηφιακής απάτης στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα και την προστασία των χρηστών.

Η ThreatMark χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη, αναλύοντας δεδομένα των χρηστών στα ψηφιακά κανάλια, για την προληπτική προστασία των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των πελατών τους, από απάτες κοινωνικής μηχανικής. Ο όρος κοινωνική μηχανική αναφέρεται σε μια σειρά μεθόδων επίθεσης που χρησιμοποιούνται από κυβερνοεγκληματίες για να χειραγωγήσουν τους χρήστες προκειμένου να παρακάμψουν τα πρωτόκολλα ασφάλειας ή άλλες επιχειρηματικές διαδικασίες, εκτελώντας επιβλαβείς ενέργειες ή να τους αναγκάσουν να παραδώσουν ευαίσθητες πληροφορίες.

Να σημειωθεί πως η Uni Systems, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία άνω των 15 ετών στον τομέα της κανονιστικής συμμόρφωσης και της καταπολέμησης της απάτης, με πολυάριθμες υλοποιήσεις έργων σε όλη την Ευρώπη και συνεχίζει να επενδύει σε αυτό το κομμάτι, μέσω στρατηγικών συνεργειών.

close menu