Στρατηγική Συνεργασία

Συνεργασία Edenred με Inform Lykos για άυλες πληρωμές και παραγωγή καρτών

Την παραγωγή των πλαστικοποιημένων καρτών της μεταφέρει από σήμερα στην Ελλάδα η εταιρεία Ederned Greece σε συνεργασία με την Inform Π. Λύκος. Σύμφωνα με τον CEO της Edenred Γιάννη Κολοβό «μεταφέρουμε στην Ελλάδα την παραγωγή πλαστικών καρτών βελτιώνοντας τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών μας».

Σημειώνεται ότι από το δεύτερο τρίμηνο του 2022, η Edenred στην Ελλάδα προχωρά στη μετάβαση ολόκληρου του χαρτοφυλακίου της σε ανακυκλωμένες πλαστικές κάρτες. Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καινοτομεί και κάνει μια τέτοια κίνηση για όλες τις υπηρεσίες της. Η εταιρεία που εφηύρε τις παραγγελίες γευμάτων Ticket Restaurant, συνεργάζεται με περισσότερες από 6.000 εταιρείες στην ελληνική αγορά και περισσότερα από 10.000 καταστήματα (εκ των οποίων 3.500 σούπερ μάρκετ / μίνι μάρκετ και τα υπόλοιπα από τον τομέα των εστιατορίων) εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 300.000 εργαζομένους.

Η αξία των παραγγελιών και των καρτών που εκδίδει η Edenred στην ελληνική αγορά ανέρχεται σε περίπου 200 εκατ. ευρώ, ενώ στρατηγική της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση των συνεργασιών της, στοχεύοντας σε 2.000 καταστήματα ετησίως. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πρόσθεσε 1.000 νέα καταστήματα στο δίκτυό της.

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει στην ψηφιοποίηση των λύσεών της, τοποθετώντας το Ticket Restaurant ZERO στην ελληνική αγορά, την πρώτη άυλη λύση για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. Η νέα 100% ψηφιακή λύση, λειτουργεί συμπληρωματικά με τις υπάρχουσες προτάσεις προϊόντων της εταιρείας και εντάσσεται σε μια ολοκληρωμένη και μακροπρόθεσμη ψηφιακή στρατηγική, που έρχεται να εκσυγχρονίσει την εμπειρία των πελατών της.

Επιχειρήσεις

close menu