Υλικό-Συσκευές

Συμφωνία διανομής προϊόντων Ricoh από την Active

Σε συμφωνία για την διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα προχώρησε η Ricoh Europe με την Active. Η συμφωνία περιλαμβάνει την διανομή ων προϊόντων οffice printing και των τεχνολογικών λύσεων της εταιρείας. Ως επίσημος διανομέας, η Active αναλαμβάνει την προώθηση των προϊόντων της Ricoh σε οργανισμούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Η Ricoh αναγνωρίστηκε πρόσφατα από την IDC ως «Leader» για το 2023 στην παγκόσμια αγορά του Printing & Document Management.

«Καθώς λοιπόν, η Ricoh συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα όρια της εκτύπωσης και να αγκαλιάζει το ψηφιακό τοπίο, παραμένει φάρος καινοτομίας και αριστείας, δείχνοντας πώς με στρατηγική και σωστή χρήση της τεχνολογίας, μπορεί να ηγηθεί στη νέα εποχή της ψηφιακής οργάνωσης και διαχείρισης εγγράφων και δεδομένων. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εμπειρία και ειδίκευση της Active στις υπηρεσίες Managed Print Services, θέτουν νέα δεδομένα στην Ελληνική αγορά του Printing & Document Management. Τα τελευταία χρόνια ηγούμαστε στην ελληνική αγορά στο χώρο των υπηρεσιών Office Printing, έχοντας υπό τη διαχείριση μας περισσότερες από 25.000 συσκευές σε επιχειρησιακούς πελάτες του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι λοιπόν, που η Ricoh επέλεξε την Active για την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς, σε μια χρονική στιγμή που ο χώρος του Office Automation μεταμορφώνεται μέσα σε κάθε επιχείρηση, σε ένα τομέα διαχείρισης ψηφιακών υπηρεσιών», δήλωσε ο Γιάννης Στασινόπουλος, Managing Director της Active

close menu