Στρατηγική Συνεργασία

Στρατηγική συνεργασία του Προγράμματος ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy με Δήμους για δωρεάν εκπαίδευση

Η Cisco, μέσα από το Πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy NetAcad, διαμορφώνει τις απαραίτητες συνθήκες ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, δημιουργώντας υπεραξία γνώσης. Παραμένοντας πιστή σε αυτές τις στρατηγικές επιλογές, ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με τους Δήμους: Ηρακλείου, Ιωαννιτών, Τρικκαίων, Πρέβεζας, Νίκαιας – Αγ. Ι Ρέντη, Περιστερίου, Φυλής και Βόλου. Μέσω του Προγράμματος ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy NetAcad, υλοποιείται ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα το οποίο θα παρέχεται δωρεάν στους εργαζόμενους στους προαναφερόμενους δήμους αλλά και στο σύνολο των δημοτών, όσων εργάζονται στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, φοιτητών καθώς και ανέργων. Με τη συνεργασία της Space Hellas και ένα από τα κέντρα υποστήριξης του δικτύου των Ακαδημιών της, το Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος, Scientific College of Greece, χρηματοδοτείται εξολοκλήρου ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης της αγοράς, το μάθημα της κυβερνοασφάλειας: CyberOps Associate Course.

To νέο διαδικτυακό Πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους αναζητούν καριέρα προσανατολισμένη στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας αλλά και για αυτούς που εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και των ψηφιακών συστημάτων. Επιπλέον δε, το πρόγραμμα παρέχει ουσιαστική γνώση σε όσους θέλουν να ενημερωθούν και να προστατευτούν από τις νέες απειλές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και για εκείνους που επιθυμούν να προστατεύσουν την καθημερινή τους χρήση στο διαδίκτυο, όπου πλέον συνδέονται δισεκατομμύρια συσκευές.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της υπεύθυνης λειτουργίας της εταιρείας, η Cisco συνεχίζει αδιάλειπτα την ανάληψη δράσεων με γνώμονα την κοινωνική συνεισφορά. Σε αυτό το νέο περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από την αλλαγή των επιχειρηματικών μοντέλων και την αναδιαμόρφωση του τρόπου εργασίας αλλά και του απαιτούμενου γνωστικού αντικειμένου, οι εργαζόμενοι καλούνται να εξοικειωθούν άμεσα με τις νέες τεχνολογίες, αναδεικνύοντας τη σημασία των ψηφιακών δεξιοτήτων. Η Cisco, συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στην Ελλάδα και μέσω του Προγράμματος ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy NetAcad, με σκοπό να εφοδιάσει τους σπουδαστές με τις κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και προσόντα έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες εργασιακές απαιτήσεις. Τα προγράμματα της Cisco Networking Academy NetAcad επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, την ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και την επαγγελματική αποκατάσταση / πιστοποίηση.

Για την κάλυψη των προαπαιτούμενων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή σε πρώτο χρόνο σε δύο προπαρασκευαστικά μαθήματα μικρής διάρκειας, επίσης, δωρεάν παροχή του Προγράμματος ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy – NetAcad:

Το Πρόγραμμα του μαθήματος της κυβερνοασφάλειας: CyberOps Associate Course έχει διάρκεια τριών μηνών, ενώ όσοι το ολοκληρώσουν με επιτυχία θα λάβουν από το Πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy NetAcad :

  • Ψηφιακό πιστοποιητικό (digital badge).
  • Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του προγράμματος.
  • Εκπτωτικό κουπόνι που θα προσφέρει 51% έκπτωση στο κόστος της εξέτασης πιστοποίησης (Industry Certification Exam).

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να εξηγήσουν μεταξύ άλλων τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας σε ένα εταιρικό περιβάλλον, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των Windows και Linux λειτουργικών συστημάτων, ενώ παράλληλα, θα μπορούν να αναλύσουν τη λειτουργία πρωτοκόλλων και υπηρεσιών δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση για το CyberOps Associate, τα προπαρασκευαστικά μαθήματα και δήλωση συμμετοχής θα βρείτε σε αυτόν το σύνδεσμο.

Εναλλακτικά για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

close menu