Στρατηγική Συνεργασία

Στρατηγική συνεργασία Konica Minolta με Intersys

Η Konica Minolta Ελλάς προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την Intersys. «Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντικό ορόσημο καθώς η Konica Minolta Ελλάς εντάσσει την Intersys στο δίκτυο συνεργατών της, δίνοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών, πολυλειτουργικών συσκευών γραφείου (MFPs) καθώς και λύσεων λογισμικού. Η συνεργασία αυτή είναι σχεδιασμένη να ενισχύσει την πρόσβαση στην υψηλή τεχνολογία εκτύπωσης, προωθώντας την καινοτομία σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Κατερίνα Καραδημητρίου, Managing Director, της Konica Minolta δήλωσε: «Τη δεδομένη στιγμή, που η Konica Minolta βρίσκεται σε ανοδική πορεία, θεωρούμε ότι η σύμπραξη με την Intersys, αποτελεί στρατηγικής σημασίας κίνηση για τη μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας μας. Εμείς στην Konica Minolta, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες, έτσι ώστε να συνεχίζουμε να παρέχουμε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που θα βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν τους στόχους τους».

H Ελένη Παπανδρέου, CEO της Intersys δήλωσε από την πλευρά της για τη συνεργασία: «Μία για μας πανευτυχής συνάντηση που σήμερα ανταμείβει την ιστορικά αποδεδειγμένη δυναμική της Intersys και την σταθερή αξία που με συνέπεια και αφοσίωση προσθέτει στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Αυτή η συνεργασία ενισχύει ακόμα παραπάνω τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και καινοτόμο τεχνολογία στους πελάτες μας».

close menu