Τηλεπικοινωνίες

«Στο Πλεχτό»: Νέα σεζόν με δυνατό ρόστερ, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

«Έτοιμοι για την νέα σεζόν με δυνατό ρόστερ», δηλώνουν οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας και Μάκης Παπασημακόπουλος, οι οποίοι καλωσορίζουν «Στο Πλεχτό» το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, τον παρουσιαστή Γιώργο Λέντζα.

Τα γυρίσματα της προσφιλούς ψυχαγωγικής εκπομπής «Στο Πλεχτό», σε παραγωγή COSMOTE TV έχουν ήδη ξεκινήσει με το δημοσιογραφικό καρέ να σχολιάζει τα highlights της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν με χιουμοριστική διάθεση, αλλά και να προβάλει πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει εντός κι εκτός γηπέδου. Με αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια, αφιερώματα και πρωτότυπες στήλες περιεχόμενου όπως «Τιναφτορε», «Scouting report», «Ναϊντίλα» κ.ά., οι τέσσερις παρουσιαστές μεταφέρουν για μία ακόμη χρονιά την μοναδική τους οπτική και προοπτική για το ποδόσφαιρο.

Η εκπομπή «Στο Πλεχτό» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο COSMOTE SPORT 1HD και θα προβάλλεται κάθε Δεύτερα στις 23:00. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, ελεύθερα για το κοινό. Όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Στο Πλεχτό», αμέσως μετά την προβολή τους, θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν, στους on demand καταλόγους της COSMOTE TV.

Η εκπομπή αποτελεί συνέχεια των πρωτότυπων παραγωγών της COSMOTE TV, οι οποίες προγραμματίζονται για την τηλεοπτική σεζόν 2020-2021.

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής «Στο Πλεχτό» την έχει αναλάβει το Comedy Lab.

TAGS:

close menu