Στελέχη

Στο ανθρώπινο δυναμικό της Amplus ΑΕ ο Κωνσταντίνος Κουμαρέλος

Ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος της αγοράς πληροφορικής εντάχθηκε πρόσφατα στην «οικογένεια» της εταιρείας Amplus Α.Ε, ενός από τους σημαντικότερους System Integrators στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κουμαρέλο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Services & Business Development Manager.

O Κωνσταντίνος Κουμαρέλος διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Διευθυντής Υποστήριξης λύσεων υπολογιστικών συστημάτων, καθώς δραστηριοποιείται στην αγορά Πληροφορικής για περισσότερα από 30 χρόνια, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες, όπως Ergodata, Greenhouse Automation, Hewlett-Packard και Dell Technologies. Παράλληλα διαθέτει ακαδημαϊκή εμπειρία καθώς έχει εργασθεί ως Καθηγητής Πληροφορικής, τόσο στην Δευτεροβάθμια όσο και στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Πειραιά και στην Κοινωνία της Πληροφορίας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Συστημάτων Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαίδευση της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε).

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Δαμανάκης δήλωσε «καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Κουμαρέλο στην «οικογένεια» της Amplus. Πιστεύουμε ότι με την εμπειρία του θα συμβάλει αποτελεσματικά μέσα από τα νέα του καθήκοντα στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της εταιρείας μας».

close menu