Γενικές Ειδήσεις

Στην Κοινωνία της Πληροφορίας o Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Επίσκεψη στα γραφεία της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΜΑΕ πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Ιουλίου, ο νέος Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινωνίας της Πληροφορίας κ. Δημήτρης Ασκούνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Ασθενίδης καθώς και στελέχη της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, οι κ.κ Υπουργός και Υφυπουργός είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά από τους κ.κ Ασκούνη και Ασθενίδη για την πορεία των έργων και τον δράσεων οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια έδωσαν το πολιτικό τους στίγμα για το άμεσο μέλλον και την αναγκαιότητα διαρκούς εγρήγορσης και ετοιμότητας της Κοινωνίας της Πληροφορίας ως τον πλέον κομβικό φορέα στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην υλοποίηση έργων, τα οποία ενδυναμώνουν την ψηφιακή σχέση του πολίτη με την Δημόσια Διοίκηση.

Τέλος, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας συνομιλώντας με τα στελέχη της ΚτΠ. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Παπαστεργίου αλλά και ο Υφυπουργός κ. Κυρανάκης αποχωρώντας δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψη και επεσήμαναν την καθοριστική συνεισφορά της ΚτΠ στο επιχειρούμενο άλμα του ψηφιακού μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τόνισαν μάλιστα κατηγορηματικά ότι στην κοινή τους προσπάθεια για ακόμα περισσότερα ψηφιακά έργα θεωρούν απαραίτητη την αγαστή συνεργασία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

close menu