Τεχνολογίες

Στα 68 χιλ. δολάρια έφτασε το Bitcoin, ράλι για τα κρυπτονομίσματα

Υψηλό όλων των εποχών για το Bitcoin το οποίο ανέκαμψε από την πτωτική τάση των προηγούμενων ημερών, ξεπερνώντας ακόμα και τα 68 χιλ. δολάρια. Πιο συγκεκριμένα το κρυπτονόμισμα έφτασε τα 68.525,84 δολάρια τις τελευταίες 24 ώρες, πριν αρχίσουν οι μικροδιορθώσεις στην αγορά, οι οποίες έχουν διαμορφώσει την τιμή του αυτή την στιγμή στα 67.848,12 δολάρια.

Αντίστοιχη αύξηση παρουσίασε και το Ether, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο και η βάση για πολλά κρυπτονομίσματα, το οποίο τις τελευταίες ώρες έφτασε τα 4.839,92 δολάρια ενώ αυτή την στιγμή κινείται στα 4.804 δολάρια. Το υψηλό ρεκόρ έρχεται εν μέσω αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τα δυνητικά κέρδη του Bitcoin, αφότου τα ψηφιακά νομίσματα εμφανίστηκαν ως πιθανή μελλοντική κύρια μέθοδος πληρωμών και η κεφαλαιοποίηση των crypto ξεπέρασε το ορόσημο των 3 τρισ. δολαρίων για πρώτη φορά.

Τα δύο κυρίαρχα κρυπτονομίσματα έχουν υπερδιπλασιαστεί από τον Ιούνιο και έχουν ενισχυθεί κατά 70% έναντι του δολαρίου από τις αρχές Οκτωβρίου.

Η αύξηση των κυρίων κρυπτονομισμάτων έχει οδηγήσει σε αύξηση και τις τιμές των υπολοίπων, τα οποία διατηρούν μια σταθερή ανοδική πορεία, μια τάση που δεν δείχνουν όμως να ακολουθούν τα “troll” κρυπτονομίσματα τα οποία εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται από αστάθεια και μεγάλη μεταβλητότητα

close menu