Έργα - Διαγωνισμοί

Space Hellas: Εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού και τηλεφωνίας IP στον δήμο Αθηναίων

H Space Hellas ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, την υλοποίηση έργου με αντικείμενο: «Προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση μηχανογραφικού εξοπλισμού, ηλεκτρονικού ενεργού εξοπλισμού, δικτυακού εξοπλισμού και εξοπλισμού τηλεφωνίας τεχνολογίας IP σε κτίριο του δήμου Αθηναίων».

Η αξία της σύμβασης που υπεγράφη στις 26 Ιουνίου ανάμεσα στις δύο πλευρές ανέρχεται στις 1.688.322 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου  του ΦΠΑ.

Ειδικότερα, η νέα υποδομή θα συμπεριλαμβάνει για την πλήρη κάλυψη του κτιρίου (επί της οδού Πατησίων 159) την προμήθεια και εγκατάσταση μεταγωγέων δικτύου πρόσβασης και κορμού (access & core network switches), ασύρματου δικτύου πρόσβασης 6ης γενιάς (Wi-Fi 6), τηλεφωνικών συσκευών IP, συστημάτων τηλεδιάσκεψης και εργαλείων συνεργατικότητας καθώς και έξυπνων αισθητήρων και καμερών ασφαλείας.

Στο πλαίσιο του έργου, θα αναβαθμιστεί η καλωδίωση δικτύου στο κτίριο, παράλληλα με την εγκατάσταση υποδομών αδιάλειπτης τροφοδοσίας, επιτήρησης περιβαλλοντικών συνθηκών και πυρασφάλειας στα rack room.

close menu