Στρατηγική Συνεργασία

Pylones και H.S. Data ενώνουν τις δυνάμεις τους παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις Microsoft

H Pylones Hellas ανακοινώνει τον εμπλουτισμό  των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει, με την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας, με την κυπριακή τεχνολογική εταιρία H.S. Data. Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα επιφέρει συνδυασμό μοναδικών λύσεων στον τομέα του cloud και της ασφάλειας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η H.S. Data, διαθέτει μακρά πορεία επιτυχούς σχεδιασμού και παράδοσης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας στην κυπριακή αγορά αποτελώντας παράλληλα το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο συνεργάτη της Microsoft στην εν λόγω αγορά. Επιπρόσθετα, η εταιρία είναι πιστοποιημένος πάροχος Microsoft λύσεων, αδειών και τεχνολογιών σε μεγάλο αριθμό δημοσίων οργανισμών και ιδιωτικών εταιρειών στην Κύπρο. Η H.S. Data έχει διακριθεί και πιστοποιηθεί από τη Microsoft ως Gold Microsoft Partner για to 2020-2021 με 8 Gold Competencies (Cloud Platform, Cloud Productivity, Collaboration & Content, Application Development, Application Integration, Data Analytics, Data Platform, Datacenter) και 3 Silver Competencies (Messaging, Small & Midmarket Cloud Solutions, Project & Protfolio Management) έχοντας στο δυναμικό της 30 Microsoft πιστοποιημένους μηχανικούς και developers. Η εταιρεία στελεχώνεται  από μια  ομάδα εξαιρετικά ικανών και εξειδικευμένων επαγγελματιών, με μοναδικά ταλέντα και δεξιότητες, για να παρέχει  ολοκληρωμένες λύσεις στον χρηματοοικονομικό και δημόσιο τομέα, ημικρατικούς οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς και ιδιωτικές εταιρείες.

Η H.S. Data, ως Microsoft Licensing Solution Provider (LSP), με εξειδίκευση στον τομέα της αδειοδότησης με πιστοποιημένους συμβούλους, αλλά και ως Microsoft Cloud Solution Provider, λειτουργεί επίσης ως μεταπωλητής αδειών της Microsoft και παρέχει Microsoft Enterprise συμφωνίες σε δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες, σχεδιάζοντας από την αρχή τη λύση αδειοδότησης και προσφέροντας συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η μοναδικότητα της H.S. Data προέρχεται από την βαθιά ειδίκευση της ομάδας, στο πεδίο του software development με το 40% της ομάδας να αποτελείται από developers που εξειδικεύεται σε software, custom application και content development. Η εταιρεία  παρέχει μια σειρά κάθετων και οριζόντιων λύσεων που βοηθούν τους οργανισμούς να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και την παραγωγικότητα τους. Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχονται είναι η εγκατάσταση και υλοποίηση των τεχνολογιών cloud με την πλατφόρμα Microsoft Azure, εγκαταστάσεις της σουίτας Microsoft 365 κ.α.

Μέσω της συνεργασίας με την H.S. Data, η Pylones Hellas θα παρέχει στην ελληνική αγορά όλες τις παραπάνω λύσεις τις οποίες θα συνδυάσει με τις λύσεις στον τομέα του cyber security στο οποίο έχει ισχυρή παρουσία. Οι πελάτες που θα εμπιστευτούν τις ολοκληρωμένες λύσεις της συνεργασίας των δύο εταιρειών, θα μπορούν να εξασφαλίσουν υψηλή διαθεσιμότητα και ασφάλεια για τα συστήματά τους σε περιβάλλον cloud Microsoft Azure, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλές πιστοποιήσεις, content development και δυνατότητα customization.

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Στόχος της Pylones Hellas ήταν και παραμένει η παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων στο πελάτη μας με την μορφή του one stop shop. Θέλουμε να παρέχουμε ασφαλή και αποδοτικά περιβάλλοντα που θα εκτείνονται στα clouds, edges, και datacenters. Στόχος της Pylones Hellas & H.S. Data είναι να διευκολύνουν τις επιχειρήσεις μέσω του digital transformation να επιτύχουν το business transformation που επιδιώκουν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με την H.S. Data δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στις λύσεις και υπηρεσίες μας».

Ο κ. Λούης Κώστα Chief Operations Officer της H.S. Data, ανέφερε σχετικά: «Στην H.S. Data, παρέχουμε ένα αξιόλογο φάσμα κάθετων και οριζόντιων λύσεων για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να διευκολύνουν την αλλαγή, να επιτύχουν το όραμά τους και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και την παραγωγικότητα. Η σύμπραξή μας με την Pylones Hellas, μας δίνει επιπλέον τη σιγουριά της ψηφιακής ασφάλειας που αναμφισβήτητα κατέχει. Με τη συνεργασία μας αυτή προσβλέπουμε να παρέχουμε μοναδικές λύσεις στην ελληνική και κυπριακή αγορά, με υψηλή τεχνογνωσία και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές».

close menu