Επιχειρήσεις

Pylones Hellas: Έργο κυβερνοασφάλειας στην Metro ΑΕΒΕ

Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια του έργου εγκαταστάθηκε στη Metro η λύση της CrowdStrike και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά.

Έργο κυβερνοασφάλειας στη Μetro ΑΕΒΕ ολοκλήρωσε η Pylones Hellas, με την προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης EDR και Next Generation AV της CrowdStrike σε 5.000 endpoints (desktops και servers).

Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια του έργου εγκαταστάθηκε στη Metro η λύση της CrowdStrike και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. Υπάρχει ευκολία στη διαχείριση, ισχυρή υποστήριξη πολλαπλών εκδόσεων λειτουργικών συστημάτων και φυσικά εξασφαλίζεται η απαιτούμενη ασφάλεια, χωρίς διακοπές για αναβαθμίσεις.

Εξελιγμένη ασφάλεια

Με περισσότερα από 295 σημεία και 5.000 endpoints, η εφαρμογή EDR και Next Generation AV προσφέρει εξελιγμένη ασφάλεια και προστασία από επιθέσεις οι οποίες πραγματοποιούνται χωρίς την χρήση κακόβουλου λογισμικού ή εκμετάλλευσης ευπαθειών ασφαλείας, προσφέροντας παράλληλα προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης των συμβάντων και ικανότητες απόκρισης και αντιμετώπισης των απειλών σε πραγματικό χρόνο.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, Εμμανουήλ Νέτος, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία της Pylones Hellas με τη Metro αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας στην επιχειρηματική πραγματικότητα. Με την πρωτοποριακή λύση της CrowdStrike, διασφαλίζουμε όχι μόνο την προστασία των εταιρικών δεδομένων, αλλά και τη συνεχή  λειτουργία της επιχείρησης».  Από την πλευρά του, ο Αντώνης Γιαννόπουλος, Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης και Πληροφορικής της Metro, δήλωσε: «Αξιοποιώντας το πρωτοποριακό EDR της CrowdStrike προστατέψαμε τις υποδομές της εταιρίας μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες και στους προμηθευτές μας. Πρόκειται για ένα σύστημα που προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση στο ζήτημα της ασφάλειας βασιζόμενο στη μηχανική εκμάθηση και τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης».

close menu