Προϊόντα-Υπηρεσίες

Ψηφιακή ασφάλιση: Η ιδανική λύση για την ασφάλεια οχήματος από το COSMOTE Insurance

Διαδικασίες ασφάλισης που πριν από μερικά χρόνια ήταν αδιανόητο να γίνουν αυτόματα ή υπήρχαν μόνο στο χαρτί, πλέον έχουν αντικατασταθεί από πρωτοποριακές υπηρεσίες και διεκπεραιώνονται άμεσα και αποτελεσματικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η ευκολία, οι χαμηλές τιμές, τα εξατομικευμένα συμβόλαια, η πληθώρα καλύψεων, η ευελιξία, αλλά και η ταχύτατη έκδοση του συμβολαίου που έρχεται απευθείας στο email του χρήστη, είναι μερικά μόνο από τα οφέλη της ψηφιακής ασφάλισης. Η online ασφάλιση οχήματος κερδίζει συνεχώς έδαφος και όπως φαίνεται αποτελεί την ιδανική λύση για πολλούς. Μια τέτοια «έξυπνη» ασφαλιστική λύση είναι και το COSMOTE Insurance, μια προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών.

Το COSMOTE Insurance απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν ανταγωνιστικές επιλογές ασφάλισης σε συνδυασμό με προσωποποιημένες προτάσεις καλύψεων. Εδώ και δύο χρόνια δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να δουν στην οθόνη τους online τα διαθέσιμα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, να πάρουν προσφορά, να τα συγκρίνουν και να επιλέξουν το πακέτο που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και μάλιστα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη ασφαλιστική πρόταση όχι μόνο για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα, αλλά και για την κατοικία, το σκάφος και την πρωτοβάθμια υγεία. 

Τι παρέχει το COSMOTE Insurance

Mε το COSMOTE Insurance ο καταναλωτής, έχοντας ευρεία εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς, μπορεί να συγκρίνει και να επιλέξει online τις παροχές που επιθυμεί για την ασφάλιση του οχήματός του. Μπορεί ακόμα να προσθέσει ή να αφαιρέσει καλύψεις και να τροποποιήσει τη διάρκεια ασφάλισης. Έτσι δεν λαμβάνει την απόφασή του αποκλειστικά με βάση την τιμή, αλλά συγκρίνοντας και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ασφαλιστηρίων. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, που καταχωρεί ο ίδιος, το COSMOTE Insurance του προτείνει καλύψεις που ταιριάζουν στο προφίλ του, όπως η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία, τα φυσικά φαινόμενα κ.ά. Έτσι διαμορφώνει ουσιαστικά ο ίδιος το ασφαλιστήριό του με μερικά μόνο κλικ μέσα από το κινητό ή το tablet του, εξοφλεί τα ασφάλιστρα και λαμβάνει το συμβόλαιο στο email του, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και μάλιστα χωρίς δικαιολογητικά στις περισσότερες περιπτώσεις.

Στα πλεονεκτήματα του COSMOTE Insurance συγκαταλέγεται, επίσης, η διαφάνεια της συγκριτικής απεικόνισης που προσφέρει, αλλά και η ασφάλεια στις συναλλαγές. Παράλληλα, παρέχει εξυπηρέτηση & καθοδήγηση από πιστοποιημένους και έμπειρους συμβούλους ασφαλίσεων 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα, που μπορούν να λύσουν κάθε απορία τηλεφωνικά ή online και να καθοδηγήσουν τον χρήστη σε όλα τα στάδια, πριν και μετά την ασφάλιση. 

Στο COSMOTE Insurance μπορεί κανείς να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του, τη μηχανή, το φορτηγό (για ιδιωτική χρήση) και το αγροτικό του. Η κάλυψη μπορεί να είναι τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια, με την εξάμηνη να αποτελεί και τη δημοφιλέστερη επιλογή. Μπορεί μάλιστα να βρει εκπτώσεις έως και 40% στα ετήσια προγράμματα, συγκριτικά με μια ασφάλιση μικρότερης διάρκειας. Τα ασφαλιστήρια οχημάτων δημιουργούνται με άξονα τρία πακέτα ασφάλισης: βασική, πυρός-κλοπής και μικτή. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το καλύτερο ασφαλιστικό πακέτο με βάση την ηλικία του, τον τόπο διαμονής και τα κυβικά του οχήματός του. Πολύ σημαντικό, επίσης, πριν ασφαλιστεί με πακέτο πυρός-κλοπής ή μικτής είναι να επιλέξει την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου του, γιατί σε περίπτωση π.χ. κλοπής θα αποζημιωθεί με βάση αυτή. Το COSMOTE Insurance θα βοηθήσει και εδώ, προτείνοντας προσέγγιση αξίας που γίνεται αποδεκτή από τις ασφαλιστικές. Έχοντας, λοιπόν, επιλέξει τις καλύψεις που πραγματικά χρειάζεται, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προχωρήσει στην ασφάλιση του οχήματός του.

close menu