Οικονομία

Πρώτη ομιλική συμμετοχή του Υπερταμείου στην 87η ΔΕΘ

Με τη φετινή διευρυμένη παρουσία του στην 87η ΔΕΘ ως «Όμιλος Δημοσίων Εταιρειών», το Υπερταμείο ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης το συνεκτικό και αναπτυξιακό του έργο

Για πρώτη φορά το Υπερταμείο συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ένα ομιλικό περίπτερο, υπό τον τίτλο «Αξία για όλους», αναδεικνύοντας τον ρόλο του ως το Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο και τη συμβολή των θυγατρικών και συμμετοχών του στη χώρα. Το Υπερταμείο θα φιλοξενείται από τις 9 ως τις 17 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 13 (Growth Pavilion), συνολικού εμβαδού 500 τμ, δίπλα από το περίπτερο της τιμώμενης χώρας που είναι η Βουλγαρία.

Με τη φετινή διευρυμένη παρουσία του στην 87η ΔΕΘ ως «Όμιλος Δημοσίων Εταιρειών», το Υπερταμείο ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης το συνεκτικό και αναπτυξιακό του έργο, προβάλλοντας την αναπτυξιακή στρατηγική των θυγατρικών του εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Στο περίπτερο, επισημαίνεται σε ανακοίνωση, θα παρουσιάζονται τα εταιρικά επιτεύγματα των θυγατρικών του Υπερταμείου, οι βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης, τα έργα μεταρρύθμισης, καθώς και τα αποτελέσματα της στρατηγικής ESG και διαχείρισης ρίσκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπερταμείου, εντός του περιπτέρου, στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο ενός αμφιθεάτρου, και προκειμένου δοθεί η ευκαιρία δημοσίου διαλόγου για σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, θα πραγματοποιηθεί σειρά δημοσίων συζητήσεων. Οι θεματικές θα εστιάζουν στο νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις μεταρρυθμίσεις. Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή υπουργών, φορέων και εκπροσώπων της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και της πόλης της Θεσσαλονίκης, καθώς και των διοικήσεων του Υπερταμείου και των θυγατρικών του.

Το περίπτερο θα περιλαμβάνει επίσης μια βιωματική – διαδραστική εμπειρία διάπλου του Ισθμού της Κορίνθου χάρη στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία σε έναν ειδικά σχεδιασμένο εξομοιωτή να βρεθούν στην εικονική γέφυρα ενός σκάφους.

close menu