Προϊόντα-Υπηρεσίες

Prosvasis και Sunsoft εξελίσσουν το Prosvasis GO και αναβαθμίζουν τα τουριστικά καταλύματα

Η εφαρμογή Prosvasis GO επεκτείνει την λειτουργικότητα της και κάνει τη διαχείριση των τουριστικών καταλυμάτων πιο εύκολη και αποδοτική

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, επεκτείνει τις δυνατότητες της εφαρμογής Prosvasis GO, καλύπτοντας πλέον ολοκληρωμένα τις ανάγκες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων, συμπεριλαμβανομένων αυτών της έκδοσης και διαβίβασης πιστοποιημένων  ηλεκτρονικών τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και της διασύνδεσης με το λογιστή της επιχείρησης.

Η νέα λειτουργία της εφαρμογής Prosvasis GO, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Sunsoft, εξειδικευμένο πάροχο λύσεων λογισμικού για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης. Η νέα λειτουργία επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε τιμές κρατήσεων, ενώ παρέχει άμεση και πλήρη εικόνα της διαθεσιμότητας των δωματίων, συνδυάζοντας πληροφορίες που οδηγούν σε σημαντική εξοικονόμηση χρόνου καθώς η καταχώρηση κρατήσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα, με drag & drop επάνω στη γραφική απεικόνιση των δωματίων. Αντίστοιχα απλά, παρέχει τη δυνατότητα τροποποίησης κρατήσεων σε νέες ημερομηνίες και δωμάτια, ώστε να διευκολύνει την επίτευξη της μέγιστης δυνατής πληρότητας.

Με εύκολο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, η εφαρμογή Prosvasis GO αυτοματοποιεί πλήρως την καθημερινή λειτουργία τουριστικών καταλυμάτων διασφαλίζοντας την πλήρη εναρμόνισή τους με τις απαιτήσεις τις ΑΑΔΕ, καθώς επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο τόσο με το λογιστή της επιχείρησης, όσο και την πλατφόρμα myDATA. Η Prosvasis αναπτύσσει συνεχώς ολοκληρωμένες λύσεις που στόχο έχουν να αυτοματοποιήσουν τη λειτουργία επαγγελματιών και συγχρόνων επιχειρήσεων, βοηθώντας τους να περάσουν εύκολα και απλά στη νέα ψηφιακή εποχή.

close menu