Έργα - Διαγωνισμοί

Παγκόσμιος διαγωνισμός ανάλυσης δεδομένων της EY

Ανοιχτή και στις ελληνικές επιχειρήσεις πληροφορικής είναι η συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό Open Sience Data Challenge που διοργανώνει η EY. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πείνας παγκοσμίως.

Ο διαγωνισμός αποτελεί συνέχεια του Better Working World Data Challenge, και απευθύνεται σε φοιτητές πανεπιστημίων, νέους επαγγελματίες, καθώς και εργαζόμενους της EY. Οι συμμετέχοντες, αξιοποιώντας δεδομένα από το Planetary Computer της Microsoft, καθώς και δεδομένα για τον καιρό από το TerraClimate, καλούνται να δημιουργήσουν εργαλεία για τον εντοπισμό βιώσιμων καλλιεργειών ρυζιού στο Βιετνάμ και την πρόβλεψη της απόδοσής τους. Οι νικητές θα κερδίσουν έως και 4.000 δολάρια. Στη χώρα μας, μετά την ολοκλήρωση του παγκόσμιου διαγωνισμού, θα διεξαχθεί και ένας επιμέρους διαγωνισμός για τις ελληνικές συμμετοχές.

Στη χώρα μας, μετά την ολοκλήρωση του παγκόσμιου διαγωνισμού, θα διεξαχθεί και ένας επιμέρους διαγωνισμός για τις ελληνικές συμμετοχές. Οι διακριθέντες υποψήφιοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, σύμφωνα με τις διαδικασίες της ΕΥ, για την πλήρωση έως και πέντε θέσεων στο Κέντρο Αριστείας Διαχείρισης και Ανάλυσης Δεδομένων και Τεχνητής Νοημοσύνης της EY Ελλάδος, που είναι το μεγαλύτερο στη χώρα και αναλαμβάνει έργα σε περισσότερα από 30 κράτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τον διαγωνισμό, να εγγραφούν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε σχετικό εκπαιδευτικό υλικό, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα challenge.ey.com

Διεθνή έργα

close menu