Στελέχη

Ο Σταύρος Σταυρινουδάκης επικεφαλής του Analytics Business Unit στην Performance

Η Performance Technologies καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Σταύρο Σταυρινουδάκη, στη θέση του επικεφαλής του Analytics Business Unit της εταιρίας.

Στο νέο του ρόλο ο Σταύρος θα συμβάλλει στην περαιτέρω αξιοποίηση του εξαιρετικού έμψυχου δυναμικού και των συνεργασιών με κορυφαίους παρόχους που διαθέτει η Performance, ώστε να επεκταθεί η επιτυχία της εταιρίας στα analytics και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο η ανταγωνιστική της θέση καλύπτοντας και το χώρο των Βusiness Αnalytics Solutions, πέρα από τα operational και process analytics.

Ο Ανδρέας Τσαγκάρης, CTO της Performance Technologies, καλωσορίζοντας το Σταύρο δήλωσε:

«Έχουμε την χαρά να μας τιμάει με την επιλογή του να δουλέψει μαζί μας ένα άνθρωπος με εξαιρετική πορεία, ειδικά σε αυτόν τον χώρο, ο Σταύρος Σταυρινουδάκης– μέχρι πρόσφατα director στην SAS. Ο ερχομός του σηματοδοτεί και την στρατηγικότητα με την οποία βλέπει η εταιρία τον χώρο και υλοποιείται με μοχλό το Analytics Business Unit, που θα λειτουργήσει υπό την διεύθυνση του.»

Ο Σταύρος ήταν μέχρι πρότινος Professional Services & Delivery Director στη SAS Institute για την νοτιοανατολική Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και για την Ελλάδα. Στη μακροχρόνια καριέρα του έχει εργαστεί σε εταιρίες και οργανισμούς όπως η ΕΡΓΟΣΕ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, το CERN και η SAS Insititute.

close menu