Πληροφορική

Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Παρά τις ανατροπές στη διεξαγωγή εκδηλώσεων ως απόρροια της πανδημίας, για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος Quest, με τη συμμετοχή των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και Cardlink, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Με στόχο τη διασύνδεση της επιχειρηματικής με την εκπαιδευτική κοινότητα, το Πολυσυνέδριο αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους στη χώρα μας, διοργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υλοποιείται ψηφιακά από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου, ο Όμιλος Quest εκπροσωπείται από CEOs και στελέχη Πληροφορικής και HR που θα αναδείξουν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στο σύγχρονο «επιχειρείν» και θα μοιραστούν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες τους με νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας.

Η συμμετοχή στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» γίνεται στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεισφοράς του Ομίλου Quest στην εκπαιδευτική κοινότητα και τη διασύνδεσή της με τις επιχειρήσεις και συμβαδίζει με τις αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Πληροφορίες για το Πολυσυνέδριο και το αναλυτικό Πρόγραμμα είναι διαθέσιμα στο link www.pan-orama.org

close menu