Υπηρεσίες

Ο νέος δικτυακός τόπος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική από την RDC Informatics

Η RDC Informatics, συνεχίζοντας την επιτυχημένη δράση της στον χώρο της παροχής λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου δικτυακού τόπου της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, όπου λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minetta.gr.

Ο νέος δικτυακός τόπος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, δημιουργήθηκε από την RDC Informatics με σκοπό να φέρει σε πρώτο πλάνο τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της εταιρίας, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των παρεχόμενων ασφαλιστικών προγραμμάτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις, με δυνατότητα συγκριτικής ανάλυσης μεταξύ τους.

Παράλληλα, η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει πληροφορίες για την Κοινωνική Υπευθυνότητα της Εταιρίας, ενώ παρουσιάζονται οργανωμένα τα προνόμια συνεργασίας των ασφαλισμένων με τη MINETTA Ασφαλιστική καθώς και χρήσιμες πληροφορίες ασφαλιστικής στήριξης για διάφορες περιστάσεις.

Ο νέος δικτυακός τόπος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, δημιουργήθηκε από την RDC Informatics με σκοπό να παρουσιάσει τη φιλοσοφία και τις προτεραιότητες της Εταιρίας καθώς και να είναι εναρμονισμένος με τη ριζικά ανασχεδιασμένη εταιρική εικόνα αλλά και το λογότυπο του οργανισμού.

Το νέο www.minetta.gr υποστηρίζει:

  • Mobile friendly τεχνολογία, προκειμένου να αξιοποιούνται όλα τα πλεονεκτήματα της σελίδας, ανεξαρτήτως συσκευής που πλοηγείται ο χρήστης,
  • Ταχύτατη λειτουργία σε όλους τους ευρέως διαδεδομένους web browsers,
  • Ασφάλεια Συναλλαγών, εξασφαλίζοντας κάθε στοιχείο συναλλαγής ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας,
  • Εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον, δομημένο έτσι ώστε μετά από σύντομη εκπαίδευση ο διαχειριστής της σελίδας να μπορεί να ενημερώσει και να εμπλουτίσει το περιεχόμενο του web site.

Το πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο περιβάλλον πλοήγησης, παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη, να αποκτήσει γρήγορα και εύκολα πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητά. Πλοηγείται άμεσα και ταχύτατα στην εξατομικευμένη πλατφόρμα ασφαλισμένων (MyMINETTA) της Εταιρίας, στην Ψηφιακή Πλατφόρμα Εκπαίδευσης (MINETTAEdu) και στην ασφαλή εξόφληση ασφαλίστρων (Online Πληρωμή).

Επιπλέον, μέσω της νέας ιστοσελίδας, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τις δράσεις της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική καθώς και να εγγραφεί στο newsletter, για άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και δημοσιεύσεις.

Η επιτυχημένη υλοποίηση του νέου δικτυακού τόπου www.minetta.gr επιβεβαιώνει την ουσιαστική εξειδίκευση και τεχνογνωσία των στελεχών της RDC Informatics στη δημιουργία δικτυακών τόπων υψηλών προδιαγραφών & απόδοσης.

close menu