Στελέχη

O Madhav Sheth νέος πρόεδρος Διεθνούς Ομίλου Επιχειρήσεων της realme

Όπως γνωστοποίησε η realme, ο Madhav Sheth είναι ο νέος πρόεδρος του Διεθνούς Ομίλου Επιχειρήσεών της. Ο Madhav, διορίζεται πλέον ως Αντιπρόεδρος της realme, Πρόεδρος του Διεθνούς Ομίλου Επιχειρήσεών της και Διευθύνων Σύμβουλος της realme Ευρώπης.

Ο Madhav, θα έχει την πλήρη εποπτεία για την ομαλή λειτουργία της realme στο εξωτερικό, αναφερόμενος στον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της realme, Sky Li. Καθοδηγούμενος από το στρατηγικό όραμα του Madhav και την έντονη οξυδέρκεια της αγοράς, η realme θα φέρει αλματώδη ανάπτυξη στις τεχνολογίες της και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό των προϊόντων της για τους καταναλωτές της σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Madhav θα είναι πλήρως υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της realme σε Ευρώπη, Ασία (εκτός Κίνας), Λατινική Αμερική και Αφρική.

Η realme ιδρύθηκε το 2018 από τους Madhav Sheth και Sky Li. Μέσα σε μόλις 37 μήνες, η realme σημείωσε τεράστια ανάπτυξη σε 61 αγορές παγκοσμίως και έγινε η ταχύτερη μάρκα smartphone που έφτασε τις 100 εκατομμύρια αποστολές, γράφοντας ιστορία στην αγορά τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της «θητείας» του ως Διευθύνων Σύμβουλος της realme σε Ινδία και Ευρώπη, ο Madhav επικεντρώθηκε στη διαρκή ενίσχυση της παρουσίας της realme στην ινδική και την ευρωπαϊκή αγορά. Συνεχίζοντας ως διευθύνων σύμβουλος της realme Ευρώπης, ο Madhav θέτει ως βασικό του στόχο την κατάκτηση της μεσαίας και υψηλής αγοράς στην Ευρώπη και την εδραίωση της realme ως μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες τεχνολογίας για τους νέους.

TAGS:

close menu