Στελέχη

Ο κ. Δημοσθένης Νικολόπουλος νέο στέλεχος της Space Hellas

Η Space Hellas καλωσορίζει στο δυναμικό της τον κ. Δημοσθένη Νικολόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προϊοντικών Λύσεων, σε μια νέα θέση στο οργανόγραμμα της εταιρείας.

Ο κ. Νικολόπουλος είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 28 ετών σε θέσεις ευθύνης μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει αποτελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διακεκριμένες εταιρείες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, τόνισε: «Η Space Hellas διατηρώντας την αναπτυξιακή της πορεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της για τη στελέχωση στρατηγικών θέσεων της εταιρείας. Ο κ. Δημοσθένης Νικολόπουλος έρχεται να ενισχύσει το ισχυρό δυναμικό μας και να συμβάλλει με την εμπειρία του στη στρατηγική και στο πλάνο της εταιρείας για την προώθηση καινοτόμων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας και σε μια δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, όπου θέλουμε να παραμείνουμε πρωτοπόροι.»

close menu