Στελέχη

Ο Γιώργος Τσαπρούνης αναλαμβάνει διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας στην Intrakat

H Intrakat θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Τσαπρούνη, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έκανε γνωστή την αποχώρηση του μετά από 22 χρόνια από την Nova.

Ο κ. Τσαπρούνης αναμένεται να αναλάβει την θέση του διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας στην Intrakat, η οποία πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, περνώντας στους επιχειρηματίες Μπάκο και Καϋμενάκη οι οποίοι πια ελέγχουν το 31,7% της εταιρείας.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας στον οποίο εργάζεται τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια. Ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία το 1991 ως σύμβουλος επικοινωνίας αυστραλιανών εταιρειών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1994, ανέλαβε καθήκοντα project manager στην εταιρεία Almo International. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στο Καζίνο Αιγαίου στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ. Τον Δεκέμβριο του 2000 προσελήφθη στη STET Hellas ως sponsorship manager και τον Ιανουάριο του 2003 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, ενώ το 2007 προήχθη στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Corporate Affairs Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου RMIT της Αυστραλίας στους τομείς Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Hawthorn Institute of Education. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει δύο παιδιά.

close menu