Υλικό-Συσκευές

Νέο Άλμα στην Εποχή των Ψηφιακών Επικοινωνιών με το GWN7665 της Grandstream

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, η αδιάλειπτη και ασφαλής σύνδεση στο διαδίκτυο έχει κρίσιμη σημασία. Για αυτό η PartnerNET παρουσιάζει το νέο GWN 802.11ax Tri-Band Wi-Fi 6E Access Point της Grandstream.

Το GWN7665 είναι ένα ισχυρό, enterprise-grade Wi-Fi 6E  Access Point, για εγκαταστάσεις ασύρματου δικτύου επιχειρησιακής ποιότητας με μέση έως υψηλή πυκνότητα χρηστών, ιδανικό για μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, κτίρια πολλαπλών ορόφων, κατοικίες και εμπορικούς χώρους.

Το GWN7665 προσφέρει tri-band 2×2:2 MU-MIMO με DL/UL OFDMA τεχνολογία και έναν προηγμένο σχεδιασμό εσωτερικών κεραιών για ισχυρότερη αντοχή στις παρεμβολές, πιο σταθερή σύνδεση, μέγιστη απόδοση δικτύου και διευρυμένη εμβέλεια κάλυψης Wi-Fi.

Επίσης, χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική διαχείρισης δικτύου με ενσωματωμένο controller στο web user interface του προϊόντος για εύκολη διαχείριση των τοπικά αναπτυγμένων Wi-Fi APs. Το GWN7665 είναι το ιδανικό Wi-Fi AP για εγκαταστάσεις voice-over-Wi-Fi και προσφέρει απρόσκοπτη σύνδεση με τα Wi-Fi capable IP phones της Grandstream.

Με υποστήριξη για advanced QoS, εφαρμογές πραγματικού χρόνου χαμηλής καθυστέρησης, mesh networks, captive portals, 384 ταυτόχρονες συσκευές και dual Gigabit network ports με PoE/PoE+, το GWN7665 είναι το ιδανικό Wi-Fi access point για εγκαταστάσεις ασύρματου δικτύου επιχειρησιακής ποιότητας με μέση έως υψηλή πυκνότητα χρηστών.

Τέλος το GWN7665 υποστηρίζεται από το GWN.Cloud και το GWN Manager, την cloud και on-premise πλατφόρμα διαχείρισης Wi-Fi της Grandstream που κάνει τη διαχείριση του δικτύου σας ή πολλών δικτύων σε πολλές τοποθεσίες πιο εύκολη από ποτέ. Το GWN.Cloud προσφέρει απεριόριστη διαχείριση AP και το GWN Manager προσφέρει premise-based software AP management.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • 4Gbps aggregate wireless throughput, 3.5 Gigabit wireline ports
  • Tri-Band 2×2:2 MU-MIMO με DL/UL OFDMA τεχνολογία
  • Εμβέλεια κάλυψης έως 175 μέτρα
  • Υποστηρίζει 384 ταυτόχρονες συσκευές Wi-Fi
  • Advanced QoS για να εξασφαλίζει την πραγματική απόδοση εφαρμογών χαμηλής καθυστέρησης
  • Anti-hacking secure boot και κλείδωμα δεδομένων/ελέγχου μέσω ψηφιακών υπογραφών, μοναδικό πιστοποιητικό ασφαλείας/τυχαίος προεπιλεγμένος κωδικός ανά συσκευή
  • Αυτοπροσαρμογή ισχύος με αυτόματο εντοπισμό του PoE ή PoE+

Η Grandstream συνδέει τον κόσμο από το 2002 με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και δικτύωσης που καθιστούν την επικοινωνία πιο αποτελεσματική από ποτέ. Οι βραβευμένες λύσεις μας παρέχουν όλα όσα χρειάζονται για να χτιστεί μια ομαλή, εύκολη στη διαχείριση πλατφόρμα επικοινωνίας, προσφέροντας ένα σημείο αναφοράς για όλες τις λύσεις δικτύωσης, ενιαίας επικοινωνίας, συνεργασίας και φυσικής ασφάλειας. Με έδρα τη Βοστόνη, Μασαχουσέτης, ΗΠΑ, οι λύσεις της Grandstream χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες και εμπιστεύονται από παγκόσμιες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους.

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ στο επίσημο portal www.eshop.partnernet.gr, τηλ.: +30 2107100000, [email protected], www.partnernet-ict.com.

close menu