Υλικό-Συσκευές

Νέα συστήματα flash storage από την ΙΒΜ

Η IBM ανακοίνωσε τη διάθεση του IBM FlashSystem Cyber Vault για να βοηθήσει τις εταιρείες να εντοπίζουν καλύτερα και να ανακάμπτουν γρήγορα από επιθέσεις ransomware καθώς και άλλες κυβερνοεπιθέσεις.

Παρακολουθώντας τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, το FlashSystem Cyber Vault έχει σχεδιαστεί ώστε να επιταχύνει σημαντικά την ανάκαμψη μετά από ransomware με βάση επικυρωμένα σημεία επαναφοράς (restore points), επιτρέποντας στους οργανισμούς να ανακτούν πιο γρήγορα ένα καθαρό αντίγραφο των δεδομένων τους.

Η λύση IBM FlashSystem Cyber Vault συμπληρώνει τη λύση IBM  Safeguarded Copy για συστοιχίες IBM FlashSystem. Το FlashSystem Cyber Vault σαρώνει αυτόματα τα αντίγραφα που δημιουργούνται τακτικά από τη τεχνολογία Safeguarded Copy αναζητώντας ενδείξεις καταστροφής δεδομένων που εισάγονται από κακόβουλο λογισμικό ή ransomware. Η εν λόγω σάρωση εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Αρχικά, μπορεί να βοηθήσει στον γρήγορο εντοπισμό μιας τυπικής επίθεσης ransomware αμέσως μόλις ξεκινήσει. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στον εντοπισμό των αντιγράφων δεδομένων που δεν έχουν προσβληθεί μετά από μια επίθεση. Με αυτές τις πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να αναγνωρίσουν ταχύτερα μια εξελισσόμενη  επίθεση και να εντοπίσουν καθώς και να ανακτήσουν ένα καθαρό αντίγραφο των δεδομένων τους γρηγορότερα

close menu