Υλικό-Συσκευές

Νέα σειρά GHP630 IP ξενοδοχειακών τηλεφώνων από την Grandtsream

Η Grandstream πρόσφατα κυκλοφόρησε νέα ξενοδοχειακά IP τηλέφωνα με έγχρωμη οθόνη. Αν δεν έχετε βρει την ιδανική λύση επικοινωνίας ή αν ψάχνετε να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση για το ξενοδοχείο, θέρετρο, B&B ή το κατάλυμα σας, τότε πρέπει αδιαμφισβήτητα να δείτε τα παρακάτω προϊόντα και να εξετάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Η σειρά GHP630 παρέχει εύκολα στη χρήση ξενοδοχειακά IP τηλέφωνα με έγχρωμη οθόνη που προσφέρουν ευκολία στην χρήση χάρη στην 3.5-ιντσών οθόνη LCD χρωμάτων, συμβατότητα με βοηθητικές ακουστικές συσκευές (HAC) διαθεσιμότητα υποστήριξης Wi-Fi 6, καθιστώντας την ιδανική για κάθε πολυάσχολη ξενοδοχειακή μονάδα ή κατάλυμα, φοιτητική εστία, νοσοκομείο, όπου πολλοί χρήστες και πολλές συσκευές χρειάζονται αξιόπιστες, υψηλής ταχύτητας συνδέση στο Wi-Fi.

Η νέα σειρά GHP630 Compact Hotel IP Phones παρέχει 4 εύκολα στη χρήση μοντέλα, με νέα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να προγραμματιστούν και να προσαρμοστούν ώστε να να ικανοποιήσουν τις ανάγκες οποιουδήποτε ξενοδοχείου και των επισκεπτών τους. Σχετικά με την εμφάνιση τους υπάρχουν δύο επιλογές χρώματος στη σειρά GHP630, το μαύρο (GHP631 και GHP631W) και το λευκό (GHP630 και GHP630W). Τα μοντέλα GH630(W)/GHP631(W) είναι εξοπλισμένα με το τελευταίας τεχνολογίας dual-band 802.11ax Wi-Fi 6, χαρακτηριστικό ενισχύει την απόδοση του προιόντος.

Τα μοντέλα GH630(W) / GHP631(W) επίσης είναι πολυμορφικά, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο, στην αίθουσα συνεδριάσεων, στην ρεσεψιόν ή και στο γραφείο. Τα μοντέλα διαθέτουν έναν καινοτόμο αλγόριθμο αντοχής jitter που μπορεί να αντέξει έως και 30% απώλεια πακέτων χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα της φωνής, όσο θορυβώδες και να είναι το περιβάλλον των ομιλητών, καθώς όλες οι εκδόσεις μπορούν να υποστηρίξουν voice conferencing τριών κατευθύνσεων και υποστηρίζουν τον πλήρη ήχο OPUS codec.

Η σειρά GHP προσφέρει προστασία ασφάλειας επιχειρησιακού επιπέδου, που περιλαμβάνει επικρυπτογραφημένη αποθήκευση δεδομένων, διπλές εικόνες λογισμικού και ασφαλή εκκίνηση. Τέλος η σειρά GHP υποστηρίζεται από το Grandstream Device Management System (GDMS), το οποίο παρέχει μια κεντρική διεπαφή για τη διαμόρφωση, την παροχή υπηρεσιών, τη διαχείριση και την παρακολούθηση αναπτύξεων των τερματικών Grandstream.

Τα GHP630(W)/631(W) είναι ευέλικτα IP Phones που είναι κατάλληλα όχι μόνο για ξενοδοχεία αλλά και για διαμερίσματα, κοιτώνες, νοσοκομεία, καταστήματα λιανικής και πολλά άλλα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • 2 SIP Λογαριασμοί, 2 Γραμμές
  • Θύρα 10/100Mbps με PoE, που προσφέρει ευκολία στη χρήστη
  • GDMS online διαχείριση συσκευής και παροχή υπηρεσιών
  • 3-way ηχητική διάσκεψη για εύκολες τηλεδιασκέψεις
  • Ενσωματωμένο dual-band 2.4GHz & 5GHz 802.11 a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi 6 (μόνο για GHP630W & GHP631W)
  • Περιλαμβάνει μία θύρα δικτύου 100Mbps με PoE
  • Θύρα φόρτισης USB Type-C για σύγχρονη φόρτιση smartphone
  • Συμβατότητα με ακουστικά βαρηκοΐας (HAC)
  • Προστασία επιπέδου Enterprise, συμπεριλαμβάνει secure boot

Τα προϊόντα της Grandstream αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ στο επίσημο portal www.eshop.partnernet.gr, τηλ.: +30 2107100000, [email protected], www.partnernet-ict.com.

close menu