Προϊόντα-Υπηρεσίες

Με την Akuvox είσαι ασφαλής

Η PartnerNET με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον ICT κλάδο, είναι ο επίσημος Διανομέας της Akuvox Company και παρουσιάζει τις έξυπνες λύσεις Πρόσβασης και Ενδοεπικοινωνίας σε σπίτια, κτήρια και εγκαταστάσεις.

Η Akuvox είναι πρωτοπόρα στην πρόσβαση και ενδοεπικοινωνία για έξυπνα σπίτια, γραφεία και κτήρια. Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε πάνω από 80 χώρες και, περιλαμβάνουν από Smart Intercoms, Indoor Monitors και Access Controllers ενώ ενσωματώνουν AI, πρωτόκολλο SIP, Android, cloud και ασφάλεια.

Η Akuvox, πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά των Smart Intercoms και τα προϊόντα Akuvox καλύπτουν όλες τις ανάγκες ασφαλείας με το πρωτοποριακό τους design, εξαιρετική ευκολία στη χρήση, καινοτομία και σαφέστατα, άριστη απόδοση.

Akuvox IP Doorphones

Τα IP θυροτηλέφωνα της Akuvox συνδυάζουν εντυπωσιακή εμφάνιση και λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας. Περιλαμβάνουν κάμερες με ONVIF & RTSP, συνδεόμενες με συστήματα παρακολούθησης με την Akuvox να προσφέρει μοντέλα με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως έγχρωμες οθόνες αφής και HDR κάμερες.

Παρέχεται διαφορετικές μέθοδοι επαλήθευσης, όπως βιομετρικές μετρήσεις και PIN ενώ τα Android μοντέλα εξασφαλίζουν εξατομίκευση και σύνδεση με οικιακό αυτοματισμό.

Βασισμένα σε πρωτόκολλο SIP, ενσωματώνονται σε τηλεφωνικά κέντρα και συστήματα SIP ενώ υποστηρίζουν αμφίδρομο ήχο και HD βίντεο.

Όλα τα doorphones έχουν πιστοποιήσεις IP και ΙΚ για προστασία. Μέσω της υπηρεσίας Akuvox SmartPlus, επικοινωνούν με smartphones, εξαλείφοντας περιορισμούς ενώ προηγμένα πρότυπα ασφάλειας δικτύου προστατεύουν τα δεδομένα.

Indoor Monitors

Τα Indoor Monitors της Akuvox είναι πολυλειτουργικές συσκευές, και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε ανάγκη. Διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας οθόνες αφής 7 ή 10 ιντσών με αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας. Προσφέρουν υψηλή ευκρίνεια εικόνας, αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία και επιπλέον λειτουργίες όπως η αλλαγή φωνής (Voice Changer) για αυξημένη ασφάλεια. Επίσης, διαθέτουν προηγμένη λειτουργία «offline voice assistant» με φωνητικές εντολές και αναλόγως το μοντέλο, υποστηρίζουν Wi-Fi και Bluetooth.

Τα Indoor Monitors επικοινωνούν με άλλα SIP συστήματα και υποστηρίζουν απομακρυσμένη πρόσβαση για διαχείριση λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του χρήστη.

Ακόμη, τα Indoor Monitors Μέσω του Google App Store, μπορούν να απολαμβάνουν εφαρμογές Android και ψηφιακό περιεχόμενο ενώ συνδέονται εύκολα στο δίκτυο.

Smart Access Controllers

Η σειρά Smart Access Control της Akuvox περιλαμβάνει προηγμένα τερματικά ελέγχου πρόσβασης και door controllers για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τα IP-based control terminals υποστηρίζουν ποικίλες μεθόδους επαλήθευσης, όπως PIN, RFID, αναγνώριση προσώπου, NFC και QR.

Επιπρόσθετα, η λειτουργία AI αναγνώρισης προσώπου εξασφαλίζει υψηλή ασφάλεια ενώ τα control terminals ενσωματώνουν door controller και card reader, μειώνοντας το κόστος εξοπλισμού.

Υπάρχουν door controllers για 2 ή 4 πόρτες και IP-based access controller για ανελκυστήρες και η διαχείριση επιτυγχάνεται μέσω της εφαρμογής Akuvox SmartPlus mobile ή του λογισμικού Akuvox ACMS. Η σειρά λειτουργεί με εξωτερικά συστήματα, όπως ανελκυστήρες και συστήματα διαχείρισης βίντεο.

Τα Smart Intercoms σε συνδυασμό με τα Indoor Monitors και τα Smart Access Control της Akuvox προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση ελέγχου πρόσβασης.

Τα προϊόντα της Akuvox αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ τηλ.: 2107100000, [email protected], www.partnernet-ict.com

close menu