Τεχνολογίες

KRAFT PRO APP: Δύο νέες λειτουργίες κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των επαγγελματιών

Η KRAFT Paints ανταμείβει τους επαγγελματίες που την εμπιστεύονται, φροντίζοντας να διευκολύνει τη δουλειά τους με κάθε τρόπο αλλά και να ενισχύσει την ποιότητα εξυπηρέτησης μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε. Γι’ αυτό εντάσσει δύο νέες, καινοτόμες και επίκαιρες λειτουργίες στο πρόγραμμα πιστότητας KRAFT PRO APP, την εφαρμογή που η εταιρεία λάνσαρε πρώτη στον κλάδο της στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα, στο KRAFT PRO APP προστέθηκε η λειτουργία Click & Collect, με την οποία οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την παραγγελία τους και στη συνέχεια να την παραλάβουν από τα καταστήματα του δικτύου συνεργατών της KRAFT Paints. Με τη λειτουργία Click & Collect, η εταιρεία έχει ως στόχο να συμβάλλει στη μείωση του χρόνου αναμονής των επαγγελματιών, οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η δεύτερη λειτουργία παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη στους ελαιοχρωματιστές. Μέσω του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, οι ελαιοχρωματιστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν φωτογραφίες και σχόλια σχετικά με το έργο που έχουν αναλάβει, και ένας μηχανικός ή ειδικός της KRAFT Paints θα επικοινωνεί άμεσα μαζί τους για να βοηθήσει να βρεθεί η σωστή λύση. H λειτουργία στηρίζει την στρατηγική ανάπτυξη της KRAFT Paints και την προτεραιότητα που δίνει η εταιρεία στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της.

Στόχος του προγράμματος πιστότητας KRAFT PRO APP, είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της εταιρείας  KRAFT Paints  καθώς και η επιβράβευσή τους για τη συνολική προτίμηση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Οι νέες καινοτόμες λειτουργίες που έρχονται να προστεθούν στο πρόγραμμα πιστότητας, ενισχύουν το πελατοκεντρικό και τεχνολογικό προφίλ της KRAFT Paints δημιουργώντας πραγματική αξία για τον πελάτη.

close menu