Υλικό-Συσκευές

Κεντρική διαχείριση μέσω cloud και ασφαλή όρια δικτύου με το D-Link Nuclias SD-WAN Gateway

Η τελευταία προσθήκη της D-Link στη Nuclias συλλογή προσφέρει μία ακόμη πιο εντυπωσιακή και οικονομικά αποδοτική επιλογή που εγγυάται δυναμική, ισχυρή και αξιόπιστη διαχείριση απομακρυσμένων τοποθεσιών λειτουργίας

Η D-Link, γνωστοποίησε την προσθήκη του ολοκαίνουργιου «Nuclias Cloud SD-WAN Gateway» (DBG-2000). Η νέα κυκλοφορία είναι πλήρως διαχειρίσιμη μέσω cloud, ενώ περιλαμβάνει μία τεράστια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, που την καθιστούν ιδανική για επιχειρήσεις που επιθυμούν να διαχειρίζονται με εύκολο και ασφαλή τρόπο τα δίκτυά τους σε πολλαπλές κι διαφορετικές τοποθεσίες.

Το «Nuclias Cloud SD-WAN Gateway» λειτουργεί με την υπερσύγχρονη τεχνολογία Nuclias Cloud, η οποία επιτρέπει χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και βελτιστοποιεί το εύρος της ζώνης χρήσης για ομαλή διαχείριση δικτύου. Επιπλέον, η νέα προσθήκη έχει σχεδιαστεί να περιλαμβάνει δυναμικές και εύκολα παραμετροποιήσιμες Ethernet θύρες, που παρέχουν περεταίρω υποστήριξη για έως και τρία σημεία σύνδεσης WAN, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα δικτύου και μια ολοκληρωμένη και βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα εμπειρία χρήστη.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα βέλτιστα πρότυπα χαρακτηριστικών ασφαλείας, το DBG-2000, διαθέτει ενσωματωμένο τείχος προστασίας υψηλής απόδοσης και αποτροπής εισβολών (IPS), το οποίο προφυλάσσει από διαδικτυακές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των DDoS και των brute force attacks. Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο gateway είναι ικανό για έλεγχο εφαρμογών και κατηγοριοποίηση περιεχομένου σε προηγμένο επίπεδο, προσφέροντας μία καθολική προστασία των δικτύων των επιχειρήσεων.

Για τη διασφάλιση της σύνδεσης μεταξύ απομακρυσμένων τοποθεσιών και προκειμένου αποφευχθεί κάθε είδους παραβίαση πληροφοριών, το DGB-2000 προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών VPN, συμπεριλαμβανομένων των IPsec VPN, PPTOP/l2TP και Open VPN.

Επιπλέον, το ενσωματωμένο Quick VPN της τεχνολογίας Nuclias Cloud, επιτρέπει στους διαχειριστές δικτύου να αντιμετωπίζουν πολύπλοκες τοπολογίες VPN σε μόλις λίγα βήματα. Παράλληλα, η λειτουργία OmniSSL προσφέρει SSL σύνδεση, δημιουργία πιστοποιητικών και διαχείριση με ελάχιστη προσπάθεια.

Όσον αφορά στην εγκατάσταση του εξοπλισμού και τη διαχείρισή του, το DGB-2000 αποτελεί την ιδανική λύση από άποψη ευκολίας, χάρη στη γρήγορη «plug-and-play» λειτουργία και ένα εύρος έξυπνων λειτουργιών διαχείρισης που μπορούν να εκτελεστούν μέσω κεντρικής διαχείρισης. Το νέο προϊόν δεν χρειάζεται εγκατάσταση εξοπλισμού στο σημείο που βρίσκεται. Επιτρέπει στους διαχειριστές δικτύου να λαμβάνουν πληροφορίες δικτύου σε πραγματικό χρόνο και άμεσες ειδοποιήσεις μέσω της προηγμένης πλατφόρμας διαχείρισης Nuclias Cloud, εξασφαλίζοντας έτσι την αποφυγή απώλειας σημαντικών γεγονότων και την άμεση αντιμετώπιση πιθανών θεμάτων.

close menu