Επιχειρήσεις

Η Wolt συνεχίζει τη διεύρυνση του δικτύου της στην ηπειρωτική Ελλάδα

Δύο νέες πόλεις, την Κοζάνη και το Αγρίνιο, πρόσθεσε στο δίκτυο της η Wolt συνεχίζοντας τη διεύρυνση του δικτύου της στην ηπειρωτική Ελλάδα, με την εφαρμογή για online delivery να είναι διαθέσιμη και στις δύο πόλεις.

Τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη βάση πελατών της Wolt. Σημαντικές χώροι εστίασης είναι ήδη διαθέσιμοι στην εφαρμογή, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να αυξάνεται καθημερινά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στα πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι η δυνατότητα οι χρήστες να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες. Σε περίπτωση που χρειαστεί, οι πελάτες της Wolt έχουν στη διάθεσή τους την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Η εφαρμογή online delivery σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, με την προσθήκη της Κοζάνης και του Αγρινίου, έχει παρουσία σήμερα σε 9 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα.

O Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Για όλους εμάς στην ομάδα της Wolt είναι ιδιαίτερη χαρά που εγκαινιάζουμε την παρουσία μας όχι σε μία, αλλά σε δύο πόλεις ταυτόχρονα, την Κοζάνη και το Αγρίνιο. Τόσο οι κάτοικοι τους, όσο και οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία online παραγγελίας φαγητού πιο εύκολη από ποτέ, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο τους χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

close menu