Στρατηγική Συνεργασία

Η Westnet ξεκινάει τη συνεργασία της με την OPPO σε προϊόντα τεχνολογίας

Η Westnet, κορυφαίος πάροχος τεχνολογικών λύσεων με διευρυμένο επιχειρηματικό αποτύπωμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την OPPO, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές έξυπνων συσκευών παγκοσμίως, αναλαμβάνοντας την επίσημη διανομή των smartphones OPPO και OnePlus για τον όμιλο εταιρειών Olympia.

Με δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες και περισσότερα από 290.000 σημεία πώλησης, η OPPO έχει αναδειχθεί ως το δεύτερο μεγαλύτερο brand στην Κίνα και τέταρτο μεγαλύτερο παγκοσμίως στην κατηγορία των smartphones. Από την κυκλοφορία του πρώτου της κινητού τηλεφώνου το 2008, στην ταχεία της ανάπτυξη συμβάλλει η έμφαση που δίνει στην έρευνα και την καινοτομία. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, η OPPO είχε καταθέσει πάνω από 98.000 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει περισσότερα από 54.000 χορηγημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής τους, ενώ πέρα από τις συσκευές, παρέχεται επίσης στους χρήστες το λειτουργικό σύστημα ColorOS και υπηρεσίες διαδικτύου όπως το OPPO Cloud.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Westnet συνεχίζει να επενδύει σε δυναμικές συνεργασίες φέρνοντας στην αγορά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι σειρές της OPPO που διατίθενται από τη Westnet περιλαμβάνουν τα μοντέλα Α38, Α60, Α79 5G, Reno11F 5G, Reno12 5G και Reno12 Pro σχεδιασμένα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

Η OPPO ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές επιδόσεις λειτουργίας σε δίκτυα 5G, τον μοντέρνο σχεδιασμό, καθώς και για την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SUPERVOOC™. Με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς OPPO Reno12 5G, η εταιρεία επισφραγίζει τη δέσμευσή της να καταστήσει τις AI συσκευές προσιτές σε όλους τους χρήστες, καθώς υποδέχεται την άφιξη της νέας εποχής των AI smartphones.

«Η έναρξη της συνεργασίας μας με την Westnet είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς. Αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία μας στην Ελληνική αγορά, καθώς ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας για συνεχή ανάπτυξη. Σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την επέκταση της εταιρείας μας και τη διαθεσιμότητα του οικοσυστήματος της OPPO σε ένα ευρύτερο κοινό», δήλωσε ο Ιούλιος Μώκος, Commercial Director Balkan Region της OPPO.

Από την πλευρά της Westnet, ο Μάνθος Πάγκαλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την Westnet, καθώς επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας με μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες smartphones στον κόσμο. Η OPPO ξεχωρίζει για τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της, τα οποία συνδυάζουν κορυφαίες τεχνολογίες και μοντέρνο design, και στόχος μας είναι να φέρουμε αυτήν την προστιθέμενη αξία στο δίκτυο συνεργατών μας, ανταποκρινόμενοι στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες τους».

TAGS:

close menu