Επιχειρήσεις

Η Tesla αναζητά να καλύψει 13 νέες θέσεις εργασίας στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Συνεχίζοντας την ανάπτυξή της στη χώρα μας, η Tesla αναζητά να καλύψει 13 νέες θέσεις εργασίας στην Αγία Παρασκευή της Αττικής. Η Tesla έχει παρουσία στη χώρα μας με εγκαταστάσεις service center και παράδοσης αυτοκινήτων, όμως το πιο ενδιαφέρον τμήμα της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα είναι δίχως αμφιβολία το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης που διατηρεί στον Δημόκριτο, στην Αγία Παρασκευή.

Εκεί, εξελίσσονται και δοκιμάζονται διάφορα τμήματα που βλέπουμε αργότερα στα μοντέλα της μάρκας, όπως είναι οι κινητήρες, το σύστημα διεύθυνσης και άλλες τεχνολογικές εφαρμογές. Επίσης, εξελίσσονται και ηλεκτροκινητήρες για το περίφημο ανθρωποειδές της Tesla, το Tesla Bot.

Στο πλαίσιο αυτό, η αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε στο επίσημο site της ότι ψάχνει να καλύψει 13 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, οι 6 εκ των οποίων αφορούν σε μόνιμες θέσεις εργασίας και οι 7 σε πρακτική άσκηση-μαθητευόμενους.

Οι 6 θέσεις μόνιμης εργασίας που αναζητά αυτή τη στιγμή η Tesla είναι:

Ηλεκτρολόγος μηχανικός για το τμήμα Σχεδίασης και Ανάπτυξης κινητήρων
Προγραμματιστής εργαλείων λογισμικού για το τμήμα Σχεδίασης και Βελτιστοποίησης ηλεκτροκινητήρων
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εμπειρία σε μοντελοποίηση και μετρήσεις στο πεδίο των ηλεκτρικών μηχανών
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός για την ανάπτυξη και βελτιστοποίηση τεχνικών μοντελοποίησης ηλεκτρικών μηχανών και βελτιστοποίησης του συστήματος για το Tesla Bot
Ηλεκτρολόγος μηχανικός με εμπειρία στη μοντελοποίηση και βελτιστοποίηση κινητήριων συστημάτων με ηλεκτρικές μηχανές
Μηχανικός Μετρήσεων με εμπειρία σε μοντελοποίηση και μετρήσεις στο πεδίο των ηλεκτρικών μηχανών
Tesla
Οι υποψήφιοι μπορούν να μπουν στο site της εταιρείας και να επιλέξουν τη χώρα μας στο πεδίο «Θέσεις Εργασίας», ώστε στη συνέχεια να κάνουν αίτηση για τη θέση που τους ενδιαφέρει, «ανεβάζοντας» και το βιογραφικό τους σημείωμα.

close menu