Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Η Streem Global επιλέγει την DIS και το Microsoft Dynamics 365 F & O

Η DIS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Streem Global κάνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της πιο παραγωγικό, ανταποδοτικό και μοντέρνο.

Η Streem Global δραστηριοποιείται στον χώρο των Logistics, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες σχεδιάζονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών της. Οι υπηρεσίες της καλύπτουν όλο το φάσμα μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης αγαθών και συνθέτουν τη δημιουργία μιας logistics πλατφόρμας που στοχεύει σε πλήρη end-to-end κάλυψη λειτουργιών εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Streem Global που ανήκει εξ ολοκλήρου στην H.I.G. Capital και αποτελεί τον πυλώνα συντονισμού του επενδυτικού πλάνου ανάπτυξης της μεγαλύτερης logistics πλατφόρμας  στη ΝΑ Ευρώπη, επέλεξε την DIS ως αξιόπιστο συνεργάτη και την ολοκληρωμένη λύση  Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management για το ψηφιακό βήμα της.

Τα οφέλη που πρόκειται να αποκομίσει η Streem Global μέσω αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνουν:

  • Ενισχυμένη αποδοτικότητα: Με το Microsoft Dynamics 365 F & SCM, η Streem Global μπορεί να οργανώσει, αυτοματοποιήσει και να βελτιστοποιήσει τις οικονομικές της διαδικασίες και τις λειτουργίες logistics. Με την εισαγωγή, επίσης, της λύσης Microsoft 365 Copilot , του πιο ισχυρού εργαλείου παραγωγικότητας στον πλανήτη θα βελτιωθεί δραματικά η παραγωγικότητα των υπαλλήλων της Streem Global.
  • Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο: H λύση Microsoft Dynamics 365 F & SCM παρέχει στην Streem Global τη δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τα οικονομικά και λειτουργικά δεδομένα της. Έτσι οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν άμεσα αποφάσεις βάσει πραγματικών δεδομένων, να ανταποκρίνονται γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς και να αξιοποιούν νέες ευκαιρίες.
  • Προηγμένες αναλύσεις και αναφορές: Η χρήση των λύσεων Microsoft Power BI προσφέρουν δυνατότητες ανάλυσης και απεικόνισης των δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν προσαρμοσμένα ταμπλό και αναφορές, να αναλύουν σενάρια και να παρέχουν εξατομικευμένη πληροφόρηση.
  • Λύσεις βασισμένες στο cloud: Η λύση χρησιμοποιεί το Business Cloud της Microsoft και παρέχει επεκτασιμότητα, ευελιξία, ασφάλεια, εξοικονόμηση κόστους, ανάκαμψη των δεδομένων και συμμόρφωση.
  • Microsoft Dynamics 365 Copilot: Με το Dynamics 365 Copilot, η Streem Global παρέχει στους εργαζομένους της εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να ενισχύσουν την αποδοτικότητα στις πωλήσεις, στο μάρκετινγκ, στη γενική λειτουργία της επιχείρησης καθώς και στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η DIS ούσα η μοναδική πιστοποιημένη εταιρία στην Ελλάδα σε Microsoft Specialization Business Applications – Finance for Dynamics 365 F & O, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς περισσότερα από 100 Microsoft Dynamics 365 έργα μέχρι σήμερα σε όλες τις εκδόσεις των επιχειρηματικών εφαρμογών της πλατφόρμας, ενώ περισσότεροι από 8.000 χρήστες απολαμβάνουν τα οφέλη του Microsoft Business Cloud. Η DIS έχει λάβει 18 βραβεία στα BITE AWARDS τα τελευταία 3 έτη ενώ βραβεύθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (2021,2022,2023) ως «Cloud Provider of the Year» στα Cloud Computing Awards που διοργάνωσε η εταιρία Boussias.

close menu