Επιχειρήσεις

Η STIRIXIS Group δημιουργεί τον μοναδικό εκθεσιακό χώρο της Samsung

Μετά τις επιτυχείς συνεργασίες της STIRIXIS Group με την Samsung στο παρελθόν, η “ιστορία” φάνηκε να επαναλαμβάνεται με στόχο την δημιουργία ενός showroom μέσα στο ήδη υπάρχον επιβλητικό κεντρικό κτίριο της εταιρίας στο Μαρούσι. Σκοπός αυτού του χώρου ήταν η έκθεση προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας  τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση, με τρόπο που αναδεικνύει τις ανάγκες του τελικού χρήστη, ενώ παράλληλα καλύπτουν και αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της Samsung.

Ακολουθώντας την ολιστική της προσέγγιση η STIRIXIS Group και σεβόμενοι τις ανάγκες της εταιρίας για την δημιουργία ενός λειτουργικού χώρου που προτρέπει τους επισκέπτες να περιηγηθούν και να αλληλεπιδράσουν με συγκεκριμένα προϊόντα, προχώρησε στον κατάλληλο απαιτούμενο στρατηγικό σχεδιασμό!

Η έκθεση χωρίστηκε σε 5 διαφορετικές ζώνες, μέσα από τις οποίες ο επισκέπτης κατέληγε στον πυρήνα της εταιρίας: τα πιο μοντέρνα και εξελιγμένα προϊόντα της! Με αυτόν τον τρόπο, ο χώρος δημιουργεί από μόνος του έναν κλιμακούμενο ενθουσιασμό, ο οποίος κορυφώνεται στο τέλος της περιήγησης του.

Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία έντονου ενδιαφέροντος από την πλευρά των επισκεπτών για τα εκθέματα της εταιρείας, σε ένα χώρο εντυπωσιακά σχεδιασμένο που ταυτόχρονα, αποπνέει ηρεμία και αντανακλά πλήρως την εταιρική ταυτότητα της Samsung.

Η Υπεύθυνη τού τμήματος Marketing, Consumer Electronics Division της εταιρίας Samsung, Χριστίνα Μηλιαράκη, μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της. “Είμαι ενθουσιασμένη με τον καινούριο μας εκθεσιακό χώρο ο οποίος αναδεικνύει πλήρως τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις για το σπίτι, το κινητό, το λιανικό εμπόριο και τον κλάδο της φιλοξενίας. Ήταν μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε με την STIRIXIS Group γι’ αυτό το έργο. Η ολιστική προσέγγιση που υιοθέτησε σε αρχιτεκτονική, σχεδιασμό και φωτισμό κατάφερε να παρουσιάσει τα προϊόντα μας με τον καλύτερο και πιο λειτουργικό τρόπο, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Samsung αποτελεί πάντα μια εξαιρετική εμπειρία! Με πρωταρχικό μας στόχο πάντα την στρατηγική και την ανάδειξη του καινοτόμου προφίλ της, μελετήσαμε με φροντίδα το νέο της showroom τόσο αρχιτεκτονικά όσο και μηχανολογικά. Δημιουργήσαμε έναν ελκυστικό, σύγχρονο χώρο με εντυπωσιακή εμπειρία, στον οποίο θα μπορεί κανείς να περιηγηθεί με άνεση και να ενημερωθεί, απολαμβάνοντας την μεγάλη ποικιλία συσκευών και λύσεων της. Η Samsung εμπιστεύτηκε επίσης την εφαρμογή της μελέτης στην ομάδα μας του Construction Management, εξασφαλίζοντας έτσι το βέλτιστο αποτέλεσμα, στο μικρότερο χρόνο και κόστος. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια όλων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Samsung για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς την εταιρία μας μας για ακόμη μια φορά.”

close menu