Τεχνολογίες

Η Skroutz Α.Ε. αναβαθμίζει τη διαχείριση αποθηκών με το aberon WMS της Entersoft

Η Skroutz Α.Ε., το #1 marketplace στην Ελλάδα, επέλεξε τη λύση aberon WMS της Entersoft για τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών διαχείρισης αποθηκών της. Με πάνω από 30.000 κωδικούς προϊόντων και αποθήκες 11.000 τ.μ., η Skroutz στοχεύει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και την αναβάθμιση των διαδικασιών της. Βασικό κριτήριο για την επιλογή του aberon είναι η αξιοπιστία που παρέχει για τα πιο απαιτητικά eshop και eCommerce projects.

Το aberon WMS της Entersoft εξασφαλίζει παρακολούθηση αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο και απρόσκοπτη διαχείριση των διαδικασιών αποθήκης. Έτσι, καλύπτει σημαντικά στάδια όπως οι παραλαβές, οι ανατροφοδοσίες, η παραλαβή παραγγελιών και οι επιστροφές πελατών. Μέσα από αυτό το προηγμένο σύστημα, η Skroutz μπορεί να εξασφαλίσει ομαλές και ακριβείς λειτουργίες της αποθήκης.

Ο Μιχάλης Καρυπίδης , Head of FBS στην Skroutz, αναφέρει: «Η υιοθέτηση του aberon WMS όχι μόνο ενισχύει την παραγωγικότητα, αλλά συνιστά και μια μετάβαση προς ένα σύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα διαχείρισης. Με την εξάλειψη της χρήσης χαρτιού η Skroutz υιοθετεί ένα σύγχρονο και περιβαλλοντικά φιλικό σύστημα διαχείρισης».

close menu