Τεχνολογίες

Η Pro:Centric Direct της LG φέρνει νέα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στο Hotel Management

Νέα πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης με μοναδικές δυνατότητες ελέγχου των δωματίων με επίκεντρο την τηλεόραση

Το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions της LG Εlectronics, παρουσίασε μια νέα έκδοση της αξιόπιστης πλατφόρμας διαχείρισης ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, την Pro:Centric Direct 4.0. Η νέα έκδοση, βασίζεται στην υπάρχουσα επιτυχημένη δομή της πλατφόρμας, ενώ εισάγει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, εξελίσσοντας περαιτέρω τη διαχείριση περιεχομένου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Το σύστημα, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από πλήθος ξενοδόχων, έχει στόχο την απλοποίηση της επικοινωνίας με τους επισκέπτες. Βασισμένη στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, η πλατφόρμα παρέχει απομακρυσμένη διαχείριση για να προσφέρει στους επισκέπτες προσαρμοσμένες πληροφορίες και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τη ρεσεψιόν μέσω των τηλεοράσεων. Όλες αυτές οι υπηρεσίες, αναβαθμίζονται χάρη στη νέα Pro:Centric Direct 4.0 πλατφόρμα.

Internet of Things

H πλατφόρμα LG Pro:Centric Direct 4.0 απλοποιεί τις διαδικασίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ελέγχουν τα φώτα, τις κουρτίνες, ακόμη και την κλειδαριά της πόρτας μέσω της τηλεόρασης του ξενοδοχείου που διαμένουν. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το δημοφιλές πρωτόκολλο Zigbee, επιτυγχάνεται η ενσωμάτωση συσκευών IoT στο σύστημα της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν να διαμορφώσουν και να αναπτύξουν απομακρυσμένες ρυθμίσεις IoT ανά δωμάτιο ή ανά συγκρότημα δωματίων. Εφόσον κανένα άλλο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων δεν προσφέρει μια εσωτερική λύση IoT, η Pro:Centric Direct 4.0, διευκολύνει τους ξενοδόχους καθώς η τηλεόραση, η πλατφόρμα διαχείρισης αλλά και η ενσωμάτωση του IoT αποτελούν μέρος μίας ενιαίας λύσης με εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση.

 Φωνητικές Εντολές

Πολλοί, συνηθίζουν να χρησιμοποιούν στο σπίτι τους ψηφιακούς βοηθούς όπως η Siri, η Alexa και η Cortana. Με την Pro:Centric Direct 4.0, οι ξενοδόχοι μπορούν πλέον να προσφέρουν την ίδια ευκολία μέσω του ενσωματωμένου συστήματος φωνητικών εντολών, ενώ οι επισκέπτες μπορούν χρησιμοποιώντας τη φωνή τους να ελέγχουν την τηλεόραση και τις IoT συσκευές. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να αναζητήσουν το τηλεχειριστήριο για να κλείσουν την τηλεόραση ενώ μπορούν να δουν στην οθόνη τον καιρό ή προτεινόμενα κοντινά αξιοθέατα. Ακόμη, τα δεδομένα της τηλεόρασης είναι αποθηκευμένα τοπικά χωρίς να απαιτούν πρόσβαση στο cloud, ενώ είναι εξαιρετικά ασφαλή καθώς το σύστημα συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς νόμους περί απορρήτου.

Wi-Fi για επισκέπτες και ξενοδόχους

H Pro:Centric Direct 4.0 προσφέρει λειτουργίες SoftAP καθιστώντας πιο απλή τη διαδικασία της απαραίτητης παροχής Wi-Fi στα δωμάτια των επισκεπτών. Η δυνατότητα SoftAP επιτρέπει στις τηλεοράσεις webOS να μεταδίδουν ένα δίκτυο WiFi, ενώ τα υπάρχοντα δίκτυα σε δημόσιους χώρους μπορούν μέσω του bridging mode να ενισχύσουν την κάλυψη στα δωμάτια χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπλέον επένδυση για σημεία πρόσβασης μέσα στο δωμάτιο. Δεν χρειάζονται αναμεταδότες για την παροχή ξεχωριστών VLAN, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια τόσο για το ξενοδοχείο όσο και για τους επισκέπτες μέσω απομονωμένων δικτύων ανά δωμάτιο. Μέσω του Pro:Centric Direct 4.0, ή μέσω του ελεγκτή πρόσβασης διαφόρων παρόχων υλικού της HSIA, οι ξενοδόχοι μπορούν να αλλάξουν από απόσταση τον κωδικό πρόσβασης ή το όνομα, να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το δίκτυο και να αξιολογήσουν την ισχύ του καναλιού.

Αναβάθμιση δημοφιλών λειτουργιών

Εκτός από τις νέες πρωτοποριακές δυνατότητες η πλατφόρμα Pro:Centric Direct εξακολουθεί να προσφέρει αξιόπιστη απομακρυσμένη διαχείριση και εξατομικευμένες λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πρότυπα Full HD είναι πλέον ενσωματωμένα σε ολόκληρο το interface της πλατφόρμας.

Η LG Pro:Centric Direct αποτελεί την πιο αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική λύση που διατίθεται για ξενοδόχους σε υποδομές RF και IP ενώ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Hotel Management τα επόμενα χρόνια.

close menu