Στρατηγική Συνεργασία

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αποκτά μειοψηφικό μερίδιο στην μπύρα ΝΗΣΟΣ

Η συμφωνία περιλαμβάνει αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπύρες ΝΗΣΟΣ

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων με έδρα την Τήνο προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την αποκλειστική διανομή της μπύρας ΝΗΣΟΣ μέσω του δικτύου της σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ παράλληλα η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αποκτά μειοψηφικό μερίδιο στην τηνιακή εταιρεία. Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι η διεύρυνση της διανομής της και η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της ΝΗΣΟΣ στις αγορές.

Οι μπύρες Νήσος παράγονται εδώ και δέκα χρόνια στη Βαγιά της Τήνου, είναι βραβευμένες με 23 διεθνή βραβεία και αποτελούνται από τις: ΝΗΣΟΣ Greek Island Pilsner, ΝΗΣΟΣ All Day, ΝΗΣΟΣ Θολή, ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ, ΝΗΣΟΣ APOCALYΨΗ και ΝΗΣΟΣ Pure Lager.

Ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, δήλωσε σχετικά: «Κάνουμε το μεγάλο βήμα, για να φτάσουμε πιο κοντά στον κόσμο που αγαπά τις μπύρες ΝΗΣΟΣ, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι ο στιβαρός και αξιόπιστος συνεργάτης, που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την πρόσβαση της ΝΗΣΟΣ στην αγορά, έχοντας γνώση του κλάδου και κυρίως εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τις προοπτικές της ΝΗΣΟΣ, ενώ η μικρή της παρουσία στο μετοχικό μας σχήμα καθιστά την εμπορική μας συνεργασία εμπράκτως ισχυρή και μακροπρόθεσμη».

Ο Henrik Fredvig, Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα εμπορική συνεργασία, με προοπτικές σε βάθος χρόνου, γεγονός που εδραιώνεται και από τη μειοψηφική συμμετοχή μας στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζουμε στην πράξη και με συνέπεια εγχώρια εγχειρήματα, μέσα από τα οποία προκύπτουν ποιοτικά προϊόντα, που μπορούν να αποτελέσουν επιλογές αξίας για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας. Η ΝΗΣΟΣ αποτελεί για εμάς μία συνεργασία, που θα συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια καθιέρωσης της κουλτούρας μπύρας στη χώρα μας, μέσα από τη διεύρυνση του αποτυπώματος ενός ξεχωριστού brand, με ιδιαίτερη φιλοσοφία και όραμα, που έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές και σίγουρα του αξίζει να διευρύνει τους ορίζοντές του».

close menu