Εκδηλώσεις

Η Office Line αναδείχθηκε Cloud Partner of the Year της Fortinet στην Ελλάδα

Η Office Line Α.Ε., ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακηρύχθηκε ως Cloud Partner of the Year της Fortinet στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Fortinet Security Day 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο συνεδριακό χώρο «Ελληνικός Κόσμος».

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς και της υψηλής εξειδίκευσης και ποιότητας των λύσεων Cloud Security που προσφέρει η Office Line βασιζόμενη στις καινοτόμες τεχνολογίες της Fortinet. Παράλληλα, η συστηματική επένδυση της Office Line στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, σε συνδυασμό με την “Cloud First” στρατηγική της, την καθιστούν την καταλληλότερη εταιρεία συνεργασίας στον χώρο του Cloud Security, συνδυάζοντας καινοτομία, τεχνογνωσία και ηγετικό ρόλο.

Η Office Line είναι ο πρώτος εξειδικευμένος συνεργάτης Fortinet Cloud Security στην Ελλάδα, διαθέτοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης και τους περισσότερους πιστοποιημένους μηχανικούς στη χώρα. Μέσω των λύσεων Cloud Security της Fortinet, η Office Line προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη και ασφαλή υποδομή Cloud, που καλύπτει όλες τις ανάγκες για προστασία, διαχείριση και βελτιστοποίηση των δεδομένων και των εφαρμογών τους στο Cloud.

Η Office Line διαθέτει επίσης μια μοναδική εμπειρία και γνώση στην υλοποίηση λύσεων Cloud Security για διάφορους κλάδους, ενώ έχει επιδείξει την τεχνική ικανότητα και τη δυνατότητά της να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να διαμορφώσει τις λύσεις της Fortinet, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του Fortinet Security Fabric.

Ο Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, που αντανακλά την επάρκεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τις λύσεις Cloud Security που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η Fortinet είναι ένας στρατηγικός μας συνεργάτης, με τον οποίο συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε τις πλέον ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις Cloud για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Fortinet για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της και να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα του Cloud Security».

Ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Περιφερειακός Διευθυντής της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: “Η Office Line είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς και αξιόλογους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, με μια εξαιρετική εξειδίκευση και εμπειρία στις λύσεις Cloud Security. Η διάκρισή της ως Cloud Partner of the Year αντανακλά την προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες και πιο ασφαλείς λύσεις Cloud, βασιζόμενη στη φιλοσοφία και την τεχνολογία της Fortinet. Θέλουμε να συγχαρούμε τη Office Line για αυτό το επίτευγμα. Είναι μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση να οδηγούμε την ψηφιακή επιτάχυνση των οργανισμών στην Ελλάδα, με τόσο αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες”.

close menu