Πληροφορική

Η Microsoft και η Oracle ενισχύουν τη συνεργασία τους στο Cloud

Η Microsoft και η Oracle ανακοίνωσαν πρόσφατα την επέκταση της συνεργασίας τους για την παροχή υπηρεσιών Oracle Database στο Oracle Cloud Infrastructure (OCI) στο Microsoft Azure. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες του Azure να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Oracle Database εταιρικού επιπέδου σε OCI με μια οικεία εμπειρία στο Azure. Η νέα υπηρεσία, που ονομάζεται Oracle Database@Azure, θα παρέχει στους πελάτες άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες βάσης δεδομένων Oracle που εκτελούνται σε OCI και αναπτύσσονται σε κέντρα δεδομένων Microsoft Azure.

Οφέλη για τους πελάτες και τη μετεγκατάσταση στο cloud

Οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν απρόσκοπτα εφαρμογές Azure χρησιμοποιώντας την υψηλή απόδοση, την υψηλή διαθεσιμότητα και την αυτοματοποιημένη διαχείριση των υπηρεσιών Oracle Database, όπως η αυτόνομη βάση δεδομένων που εκτελείται σε OCI. Η υπηρεσία θα δημιουργήσει συνδεσιμότητα χαμηλής καθυστέρησης μεταξύ του Microsoft Azure και του OCI, θα αναπτύξει τη βάση δεδομένων Oracle στο OCI και θα παρέχει μετρήσεις στο Azure. Οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται, να αναπτύσσουν και να χρησιμοποιούν Oracle Database@Azure με την πύλη Azure και τα σχετικά APIs.

Η συνεργασία Oracle και Microsoft επηρεάζει τον κλάδο

Η συνεργασία μεταξύ Oracle και Microsoft είναι η πρώτη πραγματική συμφωνία multi-cloud του κλάδου που συγκεντρώνει δύο βασικούς παρόχους δημόσιου cloud. Η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες με επενδύσεις σε τεχνολογικές στοίβες της Microsoft και της Oracle να επωφεληθούν από τη διαλειτουργικότητα και την ενοποίηση, αναπτύσσοντας εφαρμογές που τρέχουν στα δύο περιβάλλοντα δημόσιου cloud. Η συνεργασία θα απλοποιήσει επίσης την υλοποίηση πολλαπλών cloud χωρίς να διαταράξει τη διαθεσιμότητα κρίσιμων φόρτων εργασίας, βοηθώντας τους οργανισμούς να παρέχουν καλύτερες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

close menu